Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Menthető még ez a kapcsolat?
Szerintem van. Nem tudom, mik a problémák, de a leírásból úgy tűnik, alapvetően azért szeretitek egymást!
Üljetek le nagyon komolyan beszélni mindenről!
Én voltam hasonló helyzetben. Mármint én a barátod helyzetét érzem inkább át. Számomra borzalmas volt.
Nékem nagyjából az volt, hogy kábé egy éve voltunk együtt, és nagyon szerettem (woah, most is :D), de egyik netes játék kapcsán megismertem egy arcot és mivel nyílt személyiség vagyok, elég sok emberrel dumálok ezernyi témáról. Az egyik srác pedig nagyon is jól tudta, hogy mire képes, és mire észbe kaptam, már majdnem flörtöltem vele. Vagy tán már mondhatjuk annak is. Nem volt szándékos, de félelmetes annál inkább.
Napokig alig bírtam aludni, mert feltört bennem a gondolat, hogy egek, hisz már nem is érzek úgy a barátom iránt, mint az elején, és lehet, hogy ez egy jel, hogy ki kéne lépni a kapcsolatból.
Két hétig törtem magam, és morzsolódtam, amit persze a barátom is észrevett, hogy olyan rideg lettem. Végül úgy döntöttem, hogy őszinte leszek, és elmondok mindent.
Persze a végén egymás vállára borulva sírtunk, ő azért, mert félt, hogy elveszít, én meg azért, mert így érzek. Sehogy.
Végül úgy döntöttem, hogy én kemény vagyok, és mindenen képes vagyok átmenni, hisz nem semmiért kezdtem el vele járni. Megszakítottam minden kapcsolatot az új arccal, és nekiláttam újraépíteni azt, ami ledőlt bennem.
És ezt főként mi új dolgok kipróbálásával értük el.
Túrázni mentünk, sétálni, lézerharcolni... Tudtam, hogy ezek olyan dolgok, amikben ő nagyon jó, és amiért én anno beleszerettem, és hittem abban, hogy képes vagyok újra meglátni benne mindazt, amit az elején.
Én látok reményt a ti kapcsolatotokban, csak lehet, hogy elfelejtette mit is imádott benned annyira, mikor összejöttetek, vagy kicsit eltévedt. Szerintem próbáljátok ki azt, amit mi, hogy csináljatok olyan tevékenységeket, amikben megmutatkozni az az oldalad, ami miatt fülig beléd esett, vagy ahol csapatmunka van, és emiatt előjön, hogy milyen fantasztikusak vagytok együtt.
Tudom, hogy ez a hozzászólás kicsit hosszú lett, de gondoltam ez is hozzátartozik az egészhez, és hátha földob. Sok sikert kívánok (:
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!