Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nekem a jó istenért sem akar...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nekem a jó istenért sem akar összejönne egy barátnő sem?

Figyelt kérdés
Voltam már lánnyal nem az itt a baj csak a tartós kapcsolatra nem találok senkit. 17 éves fiú vagyok és szeretnék már találni magamnak egy lányt aki szeret és megbecsül. Örömmel fogadok minden tippet.
2009. márc. 15. 21:32
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:

először is ne görcsösen arra törekedj h mindenképp legyen egy csajod. rengeteg srácnak nemhogy 17 évesen de még 22-n sem volt egy kapcsolatuk se csak erről azért nem lehet hallani, mert haveri beszélgetésnél ugye hülyén hangzik az "én 3 éve vagyok együtt a bnőmmel" mellett egy "hát igen, nekem még nem volt senkim." a másik hiba amibe néhány srác beleesik, az a na, ez a csaj se jött össze, akkor keressünk egy másik potenciális barátnőjelöltet. ez általában cikizésre és kibeszélésre ad okot csajkörökben. bocs, ha nem ide tartozol, első sorban az általánosról beszélek.

szerintem légy egy picit lazább, keress egy új hobbit (pl járj el futni vagy menj gyakrabban könyvtárba/bulizni/sulis eseményekre), ott van lehetőséged új embereket megismerni. talán ott belebotlassz a nagy Ő-be ;)

2009. márc. 15. 21:39
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
hol laksz? :D
2009. márc. 15. 21:53
 3/13 A kérdező kommentje:
Fejér megye:D
2009. márc. 15. 22:09
 4/13 anonim ***** válasza:
Még olyan fiatal vagy! Miért nem használod ki? Hány olyan fiút ismerek, aki a te korodban már komoly párkapcsban élt, majd eltelt x év, és rájött, hogy nem élt eleget, nem volt elég tapasztalata más nővel. Bulizz, ismerkedj, és ha eljön az időd, akkor lesz barátnőd, tényleg nem kellene görcsölnöd. Nézd mindig a dolgok jobbik oldalát. Különben is: ha nincs nő, nincs sírás sem(bocsi lányok :) )
2009. márc. 15. 22:58
 5/13 anonim ***** válasza:
tuti tipp: menj tánc órákra...nagyon kevés fiú jár tánc órákra, a lányok alig várják, hogy legyen valaki, akivel lehet táncolni :-)
2009. márc. 15. 23:01
 6/13 anonim ***** válasza:
Na én az vagyok akit az első válaszoló leírt...20 éves fiú és még kapcsolatom nem volt.De egyszerűen úgy érzem béna vagyok a csajozáshoz,pedig vágyok már egy komoly barátnőre az is biztos. :\
2009. márc. 16. 10:32
 7/13 anonim ***** válasza:

Én is azt hittem, megmaradok magnak anno :)

19 évesen volt a LEGELSŐ barátnőm, akkor csókolóztam először, naés?

Próbálj kicsit megváltozni külsőleg, be fog jönni. Más haj, más ruha (!), próbálj meg igényesebb lenni (nem azt mondom, hogy igénytelen vagy, hiszen nem is ismerlek), de próbáld meg azt is fokozni. Ha szemüveges vagy, vegyél kontaktlencsét vagy fordítva. Legyél optimista, legyél mosolygós, járj el otthonról többet ide-oda. Igyál sok ásványvizet, ez a bőröd megszépíti.

Én anno ezt tettem és azonnal bejött!

2009. márc. 16. 14:18
 8/13 anonim ***** válasza:

Az előző vagyok:

Sportolj, sportolj, sportolj, ez feltétlenül önbizalmat ad! Én pl. súlyzózni jártam, és egész kellemesen néztem ki pár hónap múlva.

2009. márc. 16. 14:24
 9/13 anonim válasza:
100%
Mindenesetre ne hidd, hogy bármiről is lemaradtál. Ha van olyan barátnőd, akivel jó viszonyban vagy, kérdezd meg, hogy a külsőddel kapcsolatban, női szemmel, van-e valami amin tudsz javítani. Ha van, akkor fogadd meg. De megkérdezheted anyukádat is, a jó viszonyban vagytok, és adsz a véleményére. Hiszen ő is csaj. Amúgy meg ha jó a stílusod, nem vagy bunkó, meg iskolázatlan, akkor találni fogsz magadnak lányt. Olyan hozzád valót keress, nem baj, ha a haveroknak nem tetszik, csak neked kell, hogy bejöjjön. A sport, amit az előttem szóló is írt, valóban nagyon jó ötlet. Nem elég, hogy szép lesz a tested, de ezáltal egy nagy adag önbizalomhoz is jutsz. Na, és a tánc is igaz, amit írnak.
2009. márc. 16. 15:10
 10/13 anonim ***** válasza:

A sportolás tényleg önbizalmat ad..Meg legyél még nyitottabb a lányok felé..

De az is lehet, hogy nem jó helyen keresel.

A Fejér-megyei lányoknak is az a bajuk, hogy mindenkinek csak egyéjszakára kellenek..Legalábbis nekem meg a baráti körömnek biztosan ez :D

2009. márc. 18. 22:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!