Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsalás, vagy utolsó lépés?
Figyelt kérdés
18 éve vagyok házas az eleje szép volt,de már sok a gond a férjem egy alkoholista sajnos már nagyon agressziv, már meg is vert,de Én még vele vagyok ,mert vannak normális pillanatai is, meg ott vannak a gyerekek .....Viszont az alkohol hatása miatt szerintem, már a szexet se kivánja,hát Én meg igen. Nagyon gondolkozom,hogy egy szeretőt szeretnék aki ad egy kis szeretetet is....Rossz gondolatok,vagy merjem megtenni? Hátha ez segitene abban,hogy merjek váltani!2011. máj. 25. 07:10
11/16 anonim válasza:
Ugyanebben a helyzetben vagyok én is. Na, azért én anyagi okok miatt sem merek lépni. Nincs kihez menjek. Egy új kapcsolatot meg nem lehet így kezdeni. Nagy adag bátorság kell hozzá, az biztos.
12/16 A kérdező kommentje:
Hát nállunk is ez a probléma ház ,hitel ,hitel és hitel....Ezért gondoltam egy titkos kapcsolatra,de nem tudom hogy tudnék utánna a lelkiismeretemmel elszámolni, megérdemli vagy Én vagyok egy k.....?
2011. máj. 25. 10:17
13/16 anonim válasza:
felejtsd el a szeretőt,bonyolítaná...te függsz a párodtól...
ebben a legszarabb dolog, hogy szenvedélybetegek családtagjai elkezdenek függni az alanytól, csak nagyon erős személyiséggel lehet ignorálni a beteg alanyt;
javaslom inkább, hogy fordulj terápiás csoporthoz, ott őszintén elmondhatsz MINDENT (a szerető gondolatát is), senki nem fog hülyének nézni
14/16 HeriHery válasza:
Egy férj:
Ha csak a gyerek az ami összeköt benneteket akkor az a gyereknek sem jó. Ha új életre vágysz akkor az előzőt zárd rövidre mert Te leszel a végén a szenvedő alany. Szurkolok neked, hozz megfontolt döntést!
15/16 anonim válasza:
Inkább dobd ki és menj újra férjhez.
16/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen amit irtatok,igaz még mindig nem tudom mi lessz. Nagyon nagyon nehéz ez az egész!
2011. máj. 27. 06:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!