Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ciki szerintetek? (Kérdésem túl rövid, a magyarázatom hosszú. )
Figyelt kérdés
az van hogy több mint egy hónapja járunk és még nem volt mg az első csók de pénteken találkozunk és sétálgatunk én nagyon akarom tudom hogy ő is akarja de bennem van az is hogy ha mégse akarja
13/L 13/F
2011. máj. 24. 19:53
1/9 valakiakitnemismersz válasza:
Igen ciki! 13 évesen már a gyereket kellene neki szülni! Istenem szégyellem ilyenkor magam hogy fiatal vagyok.
2/9 anonim válasza:
Szerintem még tanulni kéne..nem ezzel foglalkozni.Komolyan nem értem...régen 30 évesen volt az első csók most meg 14 éves terhes lányok vannak.12/L
4/9 anonim válasza:
Amúgy, nem azért de régen se 30 évesen volt az első csók.. ezt honnan szeded? Régen 18 évesen mentek férjhez...
Nem ciki... én nem is csókolóztam az első barátommal.
5/9 Chuck válasza:
Az a 30 év túlzás, de régebben nem olyanok voltak, hogy több f***-t fogtak 13-15 évesen mint kilincset....
6/9 anonim válasza:
Jó..bocsánat,lehet hogy túlzás..csak érzékeltetni akartam hogy van egy kis külömbség.
7/9 anonim válasza:
Kb a párommal mi is 1 hónapot vártunk az első igazi csókra, mert előbb megismerni akartuk egymást és aztán jöhetett minden sorban.
8/9 anonim válasza:
Pff utálom ezeket a kommenteket amikor mondják hogy ciki hogy 13 évesen valakinek van pasija. Nem a te dolgod. Ő csak kérdezni akart valamit. Ohh, hogy mindig valakit kikell oktatni.
Kérdező, már 15 éves vagy úgy látom, és nem biztos hogy ezt a választ már elolvasod. De akit érdekel - szerintem nem ciki. 18/L
9/9 anonim válasza:
Hm... vajon 16/7 évesen hogy áll a helyzet? XDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!