Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk ti igénylitek, hogy a barátnőtök sminkeljen? Miért?
Figyelt kérdés
Én ápolom a bőröm, nem pattanásos, puha, tiszta, de tudom,hogy mikor sminkeltem, csúnya lett...
Meg milyen már,hogy azt a kémia vegyületet puszilja le a fiú?
Ti hogyan gondolkodtok fiúk?
2011. máj. 24. 19:09
1/11 anonim válasza:
Nem igénylem, hogy a barátnőm sminkeljen engem.
3/11 A kérdező kommentje:
NEM titeket !!! Magát.
2011. máj. 24. 19:30
5/11 A kérdező kommentje:
Csitt már!! Ez lesz az utolsó szavam, ha még egyszer visszaszólsz !!
2011. máj. 24. 19:34
6/11 anonim válasza:
Én nem igénylem, én elítélem :) Jobb szeretem a természetességet :)
7/11 tsz-tag válasza:
xD oltogatnak rendesen :D engem nem érdekel hogy sminkeli e magát vagy sem...bár ha nem azt jobban szeretem mert valószinüleg a reggeli ébredés során nem egy tök más ember fog a képembe bámulni mint az este.A smink nálam csak akkor jó ha természetes és nem sok.
8/11 anonim válasza:
Természetes jobb :) nagyon minimális smink belefér :) 19/f
9/11 anonim válasza:
A kérdésed alapján fiatal vagy. 25 év alatt nem nagyon kell sminkelni. De egy 40-es nőről már a smink is sokat elárul. (Az a legjobb, mikor látom végre smink nélkül is úgyis szép. Volt már más tapasztalatom is.)
10/11 A kérdező kommentje:
Mi az,hogy 25 évtől kell sminkelni?????????????
2011. máj. 24. 21:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!