Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a nő csalja meg a férfit, akkor szegényke biztos nem kapta meg tőle amire vágyott, ha a férfi csalja meg a nőt, akkor ő meg egy utolsó szemétláda?
Szerintem is mindkét részről elítélendő!
Teljesen igaz, amit a kérdező mond!
Azonban álljunk meg, valaki azt írta, hogy ha egy pasi fekszik le minél több nővel, akkor az istenkirály? Na látjátok itt a baj veletek! Hogy csak ilyen ratyi pasikkal álltok szóba! Minálunk például egyáltalán nem menő!
Ennyit erről.
Tudod te mitjelent ratyinak lenni?
Akkor meg ne égesd magad le mégjobban! XD
ma 13:16!
Húúúha..ezt magadtól sikerült így leírni vagy segítettek benne?
Ha a nő megy félre annak több esetben érzelmi oka van,ha a pasi akkor több esetben p*na hiány!
Ez nem azt jelenti hogy megbocsájtható!Egy pasi vagy "kulcsocska" ha így jobban tetszik:D ugyan olyan mint egy nő "záracska"!Ha nem jó a kapcsolat ki kell belőle lépni vagy ha kapcsolatfüggők akkor meg kell tanulni a gatyában tartani a dolgokat!
Van, hogy nem mindent kap meg egy lány a sráctól és van fordítva is. Lehet, hogy a srác sok szexre vágyik, amit a lány nem akar, lehet, hogy a lány több érzelemre vágyik, amit meg a fiú nem tud megadni a lánynak. Sok dolog van, ami miatt nem biztos, hogy felhőtlenül tud működni egy párkapcsolat, azonban semmilyen problémára nem megoldás a megcsalás. Ha valami nem jó egy kapcsolatban, nem kell egyből félre kú*rni. Ennél undorítóbb dolog nincs sz.tem... ha valami rossz, először meg kell vizsgálni, hogy mi az, meg hogy egyáltalán akarunk-e javítani rajta, ha igen, akkor tenni kell a gond ellen, ha meg nem akkor szakítás és mindenki azt csinál amit akar.. meg lehet érteni az embert, ha mások az igényei, elvárásai a barátjától/barátnőjétől, de legalább tiszteljük meg egymást annyira, hogy nem b*szunk félre, hanem tisztességesen elválunk egymástól...
Bocsi az offért, csak gondoltam mivel nagyjából a témához illő ezért leírtam. :) A kérdésedre válaszolok, nincs ilyen, hogy csak a férfi utolsó szemétláda. Lány és fiú is lehet egyformán szemétláda ha megcsalja a párját.
(Engem nem csaltak még meg sosem, nem azért vagyok ennyire ellene ennek a dolognak, csak ez a véleményem!:))
"Tudod te mitjelent ratyinak lenni?
Akkor meg ne égesd magad le mégjobban! XD"
Tudom mit jelent, a pejoratív tartalma a lényeg, nem a szó szerinti jelentése. Aki ilyen viselkedést produkál azt nyugodtan hívhatom annak.
Ellenben a te hozzászólásod szerinted tartalmas, építő jellegű és összeszedett volt? Akkor ki is égeti önmagát, te gyökér? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!