Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Túl nehéz választanom. Valakivel történt már hasonló? :' ( (
Pár napja a pasim,és haverjaim eléggé..hm..zűrös viszonyban vannak. Haverjaim megpróbáltak szétszedni minket,bár nem tudom,hogy mi igaz,és mi nem. ma korábban haza kellett mennem,és nem tudtam elkísérni egyiküket sem az otthonukig(nálunk szokás,hogy haverok,mindig hazáig kísérik a többieket) erre mire hazaérek, kapok egy levelet pasimtól,hogy válasszak közülük. vagy ő,vagy a LEGJOBB haverjaim,akikre testvéremként tekintek. nem bírok választani. kivel történt már hasonló?:'(( mit csináljak? Kérlek segítsetek.:'((
jaaa.és hogy hozzátegyem,talán így többen tudtok tipped adni, hogy pasim már párszor majdnem megpofozott kissebb összeveszések miatt. viszont régen ő kapart fel a földről amikor magam alatt voltam.. a haverok..pedig mint mondtam,mintha testvéreim lennének.egyke gyerek vagyok,és utálok mindig egyedül lenni. régóta ismerem őket,és nagyon ,nagyon szeretem mindegyiküket .
14/L
Aki bezsarol, az eleve kuka.
Pasi _mindig_ lesz másik.
Pasi jöhet még száz, de ha igaz barátokra leltél, és eldobod őket, lehet, hogy soha nem fogsz már találni, vagy nagyon nehezen újra megbízható barátokat.
Egyértelmű, hogy hagyd ezt a pasit. Ha őt választod, lehet, hogy hetek, hónapok múlva mentek szét, de akkor nem lesz senki, aki felkaparjon a földről...
Haverok. 2 év múlva meg se fognak ismerni az utcán. :)
Jó bulit!
Ja: Szerinted ha szeretnének, akkor megpróbálnának elválasztani a szerelmedtől, vagy finoman jeleznék, ha valamit nem látnak jónak köztetek?
Esetleg ők is önzőek lennének, mert nem a barátoddal is töltesz időt??
hm.... A pasid meg csak ne zsarolgasson. Ne hagyd ott a haverjaidat, de szólsz nekik, hogy vegyenek vissza. És a barátod is állítsa le magát. Én ezt tenném a helyedben.
egy olyan pasi aki most megütne, később a gyereked előtt is rongyá ver, és esetleg a gyerekedet is megveri ha nem tetszik neki valami. 14 vagy a villám vágjon melléd, tudod hány NORMÁLIS pasi szaladgál az utcán??? MILLIÓ! olyan aki nem pofánvág a tenyerével hanem megölel!! ne légy h*lye. dobd a p*csába, téged csak ne fenyegessen meg zsarolgasson! az ilyen keressen magának egy r*bancot. (vagy egy odvas fát azt verje bele...) a haverok meg jó h el akarnak szakitani tőle, ki a fene türi el h bántsanak egy 14 éves lányt?? komolyan te nem félsz a "barátodtól"??
am meg a szerelem mulandó, a barátság örök..
a szerelmed önző, egy barát sosem...
igazán nincs mit:) bármi van kérdezz nyugodtan. irhatsz privátot is:)
sok sikert!!
pussz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!