Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A visszahúzódó vagy a beszédes, vicces lányok jönnek be Nektek fiúk?
És melyik miért? Tényleg nagyon érdekel, mert legjobb barátnőm társaságban kifejezetten csendes, visszahúzódó én pedig a tipikus középpont, az élénk. És érdekes a fiúk közeledése, hogy melyikőnk kinek jön be.
Lehet ez a horoszkópunk miatt? Én nyilas vagyok, ő pedig rák.
Előre is köszönöm!
Igazából mindegy csak velem azért kommunikáljon rendesen, az nem baj ha nem fecseg összevissza a társaságban. A horoszkópban nem hiszek, nekem a hangulatom határozza meg milyennek érzem a napom, nem a papírra vetett 20 sor.
26 ff Pest
Én rák vagyok. Eddig mindenki kikosarazott, aki horoszkóp szerint illett volna hozzám.
Kérdésedre válaszolva, nekem a csendes visszahúzódó, de vicces lányok jönnek be, akik azért igényesek önmagukra.
Fontos, hogy odaadó legyen és megbízható.
hány évesek vagytok? :)
amúgy mindenkinek más jön be..ezt így nem lehet megmondani
Bocsi, off..én is csendesesbb lány vagyok, nem fecsegek össze vissza, nem nyávogok, mi értelme van?? Bár az ilyen lányokba nem az értelmet szeretik.. xD
Szóval van humorérzékem, nem vagyok csúnya..stb. És vhogy mégsem találok rendes pasit..18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!