Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A visszahúzódó vagy a beszédes...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A visszahúzódó vagy a beszédes, vicces lányok jönnek be Nektek fiúk?

Figyelt kérdés

És melyik miért? Tényleg nagyon érdekel, mert legjobb barátnőm társaságban kifejezetten csendes, visszahúzódó én pedig a tipikus középpont, az élénk. És érdekes a fiúk közeledése, hogy melyikőnk kinek jön be.

Lehet ez a horoszkópunk miatt? Én nyilas vagyok, ő pedig rák.

Előre is köszönöm!

2011. máj. 23. 18:38
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
jaj félreolvastam, nemolvastam el rendesen csak átfutottam :)lehet a horoszkóp miatt is de azt is megtaálod neten én barátnőmmel ugyan így vagyok :) ő halak én ikrek kb ugyanaz,ő visszahúzódóbb én pedi az ellentétje :))deén azt veszem észre hogy ő jobban felkelti a fiúk figyelmét hát passz :D
2011. máj. 23. 19:09
 12/16 anonim ***** válasza:

Igazából mindegy csak velem azért kommunikáljon rendesen, az nem baj ha nem fecseg összevissza a társaságban. A horoszkópban nem hiszek, nekem a hangulatom határozza meg milyennek érzem a napom, nem a papírra vetett 20 sor.

26 ff Pest

2011. máj. 23. 22:30
 13/16 anonim ***** válasza:

Én rák vagyok. Eddig mindenki kikosarazott, aki horoszkóp szerint illett volna hozzám.

Kérdésedre válaszolva, nekem a csendes visszahúzódó, de vicces lányok jönnek be, akik azért igényesek önmagukra.

Fontos, hogy odaadó legyen és megbízható.

2011. máj. 29. 21:42
 14/16 anonim ***** válasza:

hány évesek vagytok? :)

amúgy mindenkinek más jön be..ezt így nem lehet megmondani

2011. máj. 29. 21:46
 15/16 anonim ***** válasza:

Bocsi, off..én is csendesesbb lány vagyok, nem fecsegek össze vissza, nem nyávogok, mi értelme van?? Bár az ilyen lányokba nem az értelmet szeretik.. xD

Szóval van humorérzékem, nem vagyok csúnya..stb. És vhogy mégsem találok rendes pasit..18/L

2011. máj. 29. 22:06
 16/16 anonim ***** válasza:
Én szeretem ha egy lány tud fecsegni, de mégjobban ha néha bolondosan szórakoztat, viszont van helyzet amikor én locsogok sokat, és ő hallgat, szóval én mindkettőre voksolok! Ismerkedéskor általában a csendesebbre utazok.
2011. máj. 29. 22:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!