Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A visszahúzódó vagy a beszédes, vicces lányok jönnek be Nektek fiúk?
És melyik miért? Tényleg nagyon érdekel, mert legjobb barátnőm társaságban kifejezetten csendes, visszahúzódó én pedig a tipikus középpont, az élénk. És érdekes a fiúk közeledése, hogy melyikőnk kinek jön be.
Lehet ez a horoszkópunk miatt? Én nyilas vagyok, ő pedig rák.
Előre is köszönöm!
Nekem mindegy, csak szőke legyen, vagy szőkésbarna, gömbölyödjön, és nedvesedjen.
Amúgy én is nyilas vagyok!
A rákok undokok, én nem kezdenék velük időpazarlás.
szőke vagyok de vékony, sajnálom:D
de nem tartjátok érdekesebbnek a csendes lányokat?
ma 18:49
Lehet ebben igazad van, nekem a féltestvérem rák és nő, mindenen besértődik és alantas is rühellem!
butaság, horoszkóp alapján így nem lehet megítélni senkit.. legjobb barátnőm, aki mint említettem rák, a világ legcukibb teremtése.. minden jegyben vannak jók és rosszak, hiszen emberek vagyunk
Hitler pl kos volt, emiatt pedig nem jelenteném ki, hogy az összes kos alávaló undormány..:D
Nyilas nő
Rák férfi
Harmonikus tendenciák:
Barátság, a Nyilas optimistábbá teszi a Rákot.
Diszharmonikus tendenciák:
A Nyilas nyughatatlansága, "tüzessége" miatt a Rák aggódik.
Kapcsolat jellege:
Fegyelmezett együttműködésre van szükség a sikerhez.
deamúgy neten rákeresel hogy párhoroszkóp/szerelmihoroszkóp sokmindent találsz :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!