Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tanácsoltok? Nehezen tudok túllépni a lányon akibe bele voltam esve, de nem akart tőlem semmit. Hiába nem volt köztünk semmi de én érzem hogy még mindig őt szeretem.

Figyelt kérdés
A lánynak van valakije,akivel lájkolásból kapcsolatban van FB-n,meg van a fiúval közös képe,de valahogy nehezen tudom elfelejteni.Most van egy lány,akihez közeli kapcsolatba kerültem 2 hete,voltak randik,csókok is,belém szeretett,de én nem tudom igazán szeretni őt tiszta szívből úgy ahogyan ő engemet.Aranyos,kedves meg minden,jól érzem magam vele,de valahogy nem vagyok vele igazán boldog nem vagyok bele igazán szerelmes.Én csak a másik lánnyal lennék igazán boldog,őt szeretem igazán.Azt hittem hogy végre sikerül őt elfelejtenem,mert itt ez a másik lány,hogy ő majd feledteti velem és nagyon szerelmes leszek bele,de nem.Ilyen is csak velem fordul elő.Jobb lenne őszintén bevallani vagyis elmondani az igazságot neki,de félek őt megbántani,mert nagyon belém szeretett.Erről csak én tehetek hogy igy vannak a dolgok.
2011. máj. 23. 07:56
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Szerintem még Te sem igazán döntötted el, hogy mit érzel a lány iránt. Én még mindig őrlődök, egyik pillanatban barátként tekintek a fiúra, a másikban már el tudnék vele képzelni komolyabbat is. És ahogy így egyre többet ezen agyalok, egyre jobban elbizonytalanodok. Szerintem nálad ugyanez játszódik le. Én a helyedben mindenképp elmondanám a lánynak, hogy mit érzek iránta, onnantól kezdve már rajta múlik, hogy ezt hogy fogadja, mit szól ehhez. Inkább tudja meg, hogy mi az ábra, mint hogy csak húzd az időt és úgymond játszadozz.

A most kapcsolatban lévő lány pedig pont irántad nem érezhette azt, amit most Te az aranyszívű lány iránt, ezért lépett tovább. Tudom nehéz, de inkább a mostani kapcsolatra koncentrálj, tekints előre, ami elmúlt, elmúlt.

2011. máj. 23. 13:50
 12/18 A kérdező kommentje:
köszönöm.igazad van.lehet azért nem tudok hogy dönteni,mert váratlanul ismertem meg vagyis,nem számítottam hogy közel kerülök valakihez.olyan hirtelen jött ez az egész,és most lehet ezért vagyok olyan bizonytalan.
2011. máj. 23. 14:18
 13/18 anonim ***** válasza:

Biztos ezért van a bizonytalanság, ugyanez van nálam is. És egyre jobban megőrjít.

Am 13.50-es is én voltam, meg az összes előző is, kivéve az első kettőt.

2011. máj. 23. 14:23
 14/18 A kérdező kommentje:

köszönöm minden segitséged,kedves tőled,aranyos lágy vagy:)

a lány aki elutasított,ettől a lánytól akarok vagyis várok valamit,aki az utóbbi időkben ha hivtam még a telefont sem vette fel,és az üzeneteimre sem válaszolt és még arra sem volt hajlandó hogy személyesen megbeszéljük hogy barátság vagy szerelem legyen köztünk...már ebből is vennem kéne a lapot,hogy hoppá,nem akart ez tőlem semmit,akkor meg minek vagyok utána-teszem fel magamnak mindig ezt a kérdést..

akihez közel kerültem viszont igy még nem bánt velem,igaz miért is bánna,hisz nagyon szeret.

Tudom hogy ő az a lány,akivel boldog lehetnék és nagyon boldoggá tudna tenni,hisz látom és érzem.

Muszály lesz valahogy döntenem,de viszont nem akarok átesni a ló másik oldalára sem vagyis nem szeretnék magam sem maradni amit aztán megbánok.

2011. máj. 23. 14:42
 15/18 anonim ***** válasza:

Még mindig én vagyok.

Szívesen segítek:)

Őszintén szólva most már egyre nehezebb bármit is tanácsolni, úgyis Neked kell döntened. Az első lányra szerintem ne pazarolj ennyi időt, ha ő nem reagál a telefonokra, akkor ezek után már személyesen sincs értelme megbeszélnetek a dolgokat. A második lánnyal, ha személyesen beszéltél szerintem utána döntsél véglegesen, hogy mi legyen kettőtök között. Most érzelmileg elég felkavart állapotban vagy, de Neked kell érezned a szíved mélyén, hogy mit akarsz. Kívánom Neked, hogy jól döntsél!

2011. máj. 23. 15:30
 16/18 A kérdező kommentje:

köszi.igazad van.ha 1 évig hajtottam rá és nem jöttünk össze,akkor hagyni kell.ha annyira akart volna tőlem valamit,rég összejövünk,nem kell évet,éveket várnom rá.Ő igy döntött,irta is hogy szerinte nem működne köztünk,maradjon a barátság-akkor meg felesleges várnom rá!15 éves lány,most lesz 16.

akihez közel kerültem az 18 lesz januárban jövőre.Látom is hogy komolyabb csaj.

Kavarogna az érzéseim,de ezt nyugodt fejjel,kell eldöntenem,hogy mit akarok és mi a legjobb nekem.

2011. máj. 23. 15:36
 17/18 A kérdező kommentje:
lépett felém a csaj,vagyis ő észrevette hogy valami nem passzol köztünk egészen.és jobbnak látja ha egy kis szünetet tartunk,hogy tudjak dönteni kettőnkről,de ugy hogy aztán ne bánjam meg...rendes tőle ez...
2011. máj. 23. 23:10
 18/18 anonim ***** válasza:

Még mindig Én vagyok. :)

Örülök neki, hogy Neked ilyen könnyen megoldódott a lánnyal a dolog, tényleg rendes Tőle.

2011. máj. 23. 23:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!