Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szabad hagyni, hogy elmenjen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szabad hagyni, hogy elmenjen mellettünk a szerelem? (bővebben lent)

Figyelt kérdés
Érett nőként (mindenféle kötöttségekkel=gyermek, férj)azt hiszem, nagyon vonzódom egy hasonló kötöttségekkel rendelkező pasihoz. Nem tudunk jókat beszélgetni, nincs bennünk sok közös, de valami mégis vonz benne. Nem akarom egyikőnk kötöttségeit sem megzavarni, biztos vagyok benne, hogy nem is működne egy rendes kapcsolat közöttünk, de egyszer szeretnék vele lenni. (=Ha már szerelmes nem lehetek, legalább ennyi legyen.) Ti mit tennétek? Belefér ez (eddig még sohasem, és ez után sem sosem, azt hiszem) egy hosszú-hosszú évek óta tartó kötöttségbe? Csak az válaszoljon, aki átérzi a problémám. :-)Előre is köszönöm a válaszokat!
2011. máj. 22. 09:07
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
74%

Hany eves vagy kerdezo? Es hany evesen mentel ferjhez? Vajon nem siettel?

Ugy gondolom, hogy a fiatalabb eveid nem elted ki elegge, most meg hazassag utan ilyen vagyak tornek rad.

Tevedek?

2011. máj. 22. 12:05
 12/14 A kérdező kommentje:

36 vagyok és 10 éve vagyok férjnél. Sietésről nem volt szó, már előtte is ismertem kb. 6 éve. Rendes pali, gyermeket is akart. Szerelmes voltam-e, nem tudom, de szerettem. Boldog voltam ezek alatt az évek alatt, tény, hogy kimaradt a bulis korszak. Sőt még most is boldog vagyok, főként a közös gyerekeink tesznek boldoggá.

És ezek nem vágyak csak úgy szerte a világban az összes hímnemű egyed felé, hanem egy konkrét vágy, amit ezidáig sikerült elfojtanom és főképp VÁGY, végig nagybetűkkel, más szóval testi szerelem. Néha arra gondolok, ha kielégülne, talán elmúlna, talán nyomtalanul.... Nem tudom... :-)

2011. máj. 22. 13:02
 13/14 anonim ***** válasza:

Engem ez meglep..én 25 vagyok, 8. éve vagyok együtt a férjemmel, és én is látok olyan fickókat akik csinosak, és tetszenek is, de én imádom a férjem, nem rúgnám fel a házasságunkat semmiért sem, főleg, hogy hamarosan megszületik a kislányunk is...

Szerintem ne csinálj butaságot, főleg, ha szereted a családod, így ahogy van!

Hajrá:D

2011. máj. 23. 12:26
 14/14 A kérdező kommentje:
Én sem szeretném felrugni a házasságunkat, a két gyereket elveszíteni meg főképpen nem,hidd el. Különben én magam sem értem, mi van velem, szerintem ez már kóros... Ez van :-(
2011. máj. 23. 13:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!