Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek? Ritka az ilyen, nem?
HA van egy fiú és egy lány, és nagyon vonzódhatnak egymáshoz, az át tud alakulni barátsággá az egyik részéről?
Bővebben:
Van egy fiú és egy lány, nagyon sokat nézik egymást órákon(osztálytársak). Később elég jóba lesznek, egyre többet beszélgetnek. Előfordulhat az, hogy akármelyik fél részéről a vonzódás a sok beszélgetés hatására barátsággá alakul, ha sokáig nem lép egyik sem?
Vagy iknább a sok beszélgetés felfokozza a vonzódást?
Tudom, hogy bután hangzik a kérdés, de érdekel, hogy mi a véleményetek erről, mert elég tapastalatlan vagyok ilyen téren.
Köszönöm, akik rendes válaszokat adnak nekem.
attól is függ melyik fél vagy...
ha alapból tetszel egy srácnak nehezen lesz belőle barátság.
ha van alapvető vonzalom akkor szerintem csak idő kérdése.
Köszönöm a válaszokat=)
Én a lány vagyok. MIndketten 16 és fél évesek.
Hát, Én úgy vetetem észre, hogy sokat közeledett felém, rengetegszer jön oda beszélgetni, másokkal meg nem nagyon csinál ilyet, órán nézzük a másikat.
CSak Én elég béna vagyok ilyen téren, és az a baj, hogy nem tudok "nőies " lenni, lörtölni, csak haverkodni fiúkkal.
Mármint mit ajánlotok, mit tegyek? vagy hogy beszélgessek vele úgy, hogy ...hogy is fogalmazzak, flörtölősen?
A hibákért bocsi, este van és siettem:)
Az összes választ köszönöm=)
hát, ha máshogy nem megy, akkor esetleg érintsd meg.
mármint simogasd meg a karját vagy vmi.
ha bból se érti, akkor hagyd, mert pancser :D
Pont ilyen kérdést akartam feltenni:O
Nálunk meg van az a 'gát', ami miatt nem lehet több köztünk.
Régen ő tudom, hogy többet akart tőlem, és mostanában kezdtünk elég jóba lenni, nagyon jól kijövünk egymással.
Valahogy tartok tőle, hogy ez átalakul nála barátsággá.
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!