Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehetnék a lányok szemében rosszfiú?
akkor azt még hozzátenném - a mellett amit már írtam: hogy csak általánosítás az egész - nem ez a férfi típus akit AKARUNK. ez az amire VÁGYUNK. (általában!)
mert valaki írta is felettem, hogy igen, milyen jól hangzik az hogy kúszik nekem, minden kívánságom teljesíti, édes aranyos...csodálatosan hangzik, még olykor nekem is bár én tudatosan sem kedvelem ezeket az embereket. mert optimális, békés, harcmentes árkapcsolat alakulhat belőle, úgy hogy a nő ezt akarja. DE amire vágyik, az nem ez. a legtöbb nő (igen, megint általánosítás) mikor éjszakákon át álmatlanul forgolódik egy férfi iránt érzett szerelme miatt, az nem ilyen, hanem a határozott fajta. A "jó fiút (értsd: ekdvesfajta. amit már írtam)" megkapja a nő, meg kap belőle mindent - a "gyenge génekkel" együtt. a "rossz fiúért (nem, nem a bunkóság a lényeg)" harcolni kell, és vonzó, mert a génjei erősek (egyrészt), de ha még ettől az evolúciós f*szságtól el is tekintünk, akkor is nyilván ők váltanak ki hevesebb reakciót.
mellesleg oké, a szék kihúzása elég rossz példa volt tőlem. az van akinek ténylegi imponál, azt visszavonom... de nem azon volt a hangsúly, csak megpróbáltam kifejteni hogy aki neki nyalja ki a s*gged még nem biztos hogy paraszt.
nem veszem sértésnek ne félj:D
de a függetlenség nem egyenlő azzal hogy nem is akar valaki kapcsoaltot. függetlenség az, ha meg van nélküle, és nem kúszik vörös rózsával a szájába az ajtóm elé, max megemlíti hogy szép a szemem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!