Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan lehetnék a lányok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehetnék a lányok szemében rosszfiú?

Figyelt kérdés
2011. máj. 21. 23:13
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Azért azt elmondanám neked szamóca, hogy az oldalon rengeteg az olyan kérdés, mely szerint "Hová tűntek az illedelmes férfiak?" Itt elmondod, hogy ne húzza ki neked a széket, de valamelyik nőtársad pedig pont fordítva áll hozzá, ergo mivel nem vagyunk gondolatolvasók, mindenképpen rosszul jövünk ki a dologból. Kedves=gyenge, Határozott="még ennyi 7udvariasságra sem képes?"
2011. máj. 22. 10:01
 12/16 szamóca.. ***** válasza:

akkor azt még hozzátenném - a mellett amit már írtam: hogy csak általánosítás az egész - nem ez a férfi típus akit AKARUNK. ez az amire VÁGYUNK. (általában!)

mert valaki írta is felettem, hogy igen, milyen jól hangzik az hogy kúszik nekem, minden kívánságom teljesíti, édes aranyos...csodálatosan hangzik, még olykor nekem is bár én tudatosan sem kedvelem ezeket az embereket. mert optimális, békés, harcmentes árkapcsolat alakulhat belőle, úgy hogy a nő ezt akarja. DE amire vágyik, az nem ez. a legtöbb nő (igen, megint általánosítás) mikor éjszakákon át álmatlanul forgolódik egy férfi iránt érzett szerelme miatt, az nem ilyen, hanem a határozott fajta. A "jó fiút (értsd: ekdvesfajta. amit már írtam)" megkapja a nő, meg kap belőle mindent - a "gyenge génekkel" együtt. a "rossz fiúért (nem, nem a bunkóság a lényeg)" harcolni kell, és vonzó, mert a génjei erősek (egyrészt), de ha még ettől az evolúciós f*szságtól el is tekintünk, akkor is nyilván ők váltanak ki hevesebb reakciót.

mellesleg oké, a szék kihúzása elég rossz példa volt tőlem. az van akinek ténylegi imponál, azt visszavonom... de nem azon volt a hangsúly, csak megpróbáltam kifejteni hogy aki neki nyalja ki a s*gged még nem biztos hogy paraszt.

2011. máj. 22. 10:43
 13/16 anonim ***** válasza:
Kedves szamóca én nem akarlak sértegetni, de a függetlenség szöveged nem jó. Ha valaki kimegy az utcára, akár suliban vagy valahova ahol vannak nők és nem foglalkozik velük, nem is érdekli őket akkor szerinted hánny nő fog a nyakában lihegni? A függetlenség tudod mikor jó? Ha tényleg az:) Ezért mondtam, hogy álmodozol. A függetlenség olyan mint a horgászat, vagy van kapás vagy nincs. Én sok nőt hallottam panaszkodni azon, hogy egy pasi se figyel rá. Aki keres az nem állhat le nem érdekel módba váltani. Ahoz, hogy nőt találjon magának valaki annak ismerkednie kell és beszélgetni, érdeklődőnek lennie. A függetlenség tényleg akkor jó amikor az, de nem akkor mikor keresni szeretne. Remélem értetted:) Nem akarok vitatkozni, de ez ilyen élet.
2011. máj. 22. 13:02
 14/16 szamóca.. ***** válasza:

nem veszem sértésnek ne félj:D

de a függetlenség nem egyenlő azzal hogy nem is akar valaki kapcsoaltot. függetlenség az, ha meg van nélküle, és nem kúszik vörös rózsával a szájába az ajtóm elé, max megemlíti hogy szép a szemem.

2011. máj. 22. 17:58
 15/16 anonim ***** válasza:
Amiről most meg beszélsz az a romantikaXD Szerintem álmodozol egy jóképű rideg pasiról most:) Nem értek veled egyet, mert tapasztalatból tudom hogyan kell egy nőt meghódítani. Na meg hát az az igazi amikor egy férfi tudja mi kell a nőnek, nem?;) Hát tudom. Létező dologról beszélsz, de nem ebben a kérdésben hasznos. Amúgy is te is örülnél amikor a párod rád is figyel és nem csak megb..sz és ezt nevezné járásnak vagy mégis?:D nem hiszem, hogy nem vágynál egy kis oda figyelésre. Csak te kevésbbé szereted a romantikus fiúkat ezek szerint vagy legalább alkalmi romantikát szereted (pl. 1hónap alatt 1szer). Na de nem beszélek többet:) kérdezőnek meg üzenem, hogy rossz fiú nem tettekben, hanem szavakban;) bunyózással csak rontasz, de rosszfiús szöegekkel rosszfiús leszel:) amelyik kutya ugat az nem harap.
2011. máj. 22. 19:39
 16/16 szamóca.. ***** válasza:
jahj itt nem járásról van szó...:) persze, párkapcsolatban más. de mondjuk a romantika az nem ez szerintem... onnan tudom hogyha egyszer mellékesen megjegyzi valaki hogy szép a szemed, még én sem ugrok ki a 10.ikről, pedig hajlamos vagyok agyf*szt kapni a romantikus megmozdulásoktól:D
2011. máj. 22. 19:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!