Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van esély hogy megnyíljon?
Figyelt kérdés
Van egy fiú aki zárkózott, de jól el van az emberekkel, csak soha nem beszél magáról.Az utóbbi időben többször fura, szinte értelmetlen témákról kezdett velem beszélgetni.Mesélt a terveiről is , de ezt csak egyszer. Én is próbálok vele beszédbe elegyedni van hogy sikerül van hogy szinte egy szót nem tudok kihúzni belőle.Lehet hogy megbántottam amikor a fura témáira nem nagyon tudtam reagálni(eléggé érzékeny) Tudom hogy ezt így nehéz eldönteni de elég tanácstalan vagyok..18L2011. máj. 21. 19:26
2/5 anonim válasza:
Vannak olyan emberek, akik nem szeretnek magukról beszélni. Az exem is ilyen volt. 3 év alatt alig ismertem meg :(
Aztán persze randikon is baromi idegesítő volt, hogy csak én löktem a süket dumát, ő meg javarészt hallgatott. Nem mondom, hogy idővel nem adnak magukról információt, de teljesen megnyílni soha nem fognak az ilyen emberek. Rajtad múlik, hogy elfogadod e.
4/5 anonim válasza:
Én általában mindenkit beengedek az életembe, de ha valakin azt érzem, hogy ő most méreget és meg akar fejteni akkor egyszerűen nem tudok értelmesen beszélni semmiről, mert annyira zavaró tud lenni mikor nem arra figyelnek amit mondok, hanem minden áron az érdekli hogy hogy ki is vagyok valójában mert azt senki nem fedi fel igazán soha.
5/5 anonim válasza:
konzervnyitó? vagy flex! az mindent megnyit ;)
amugy meg ha szeretnéd hogy megnyiljon, akkor ne erőltesd, legyél türelmes, és érdeklődő. várd meg amíg újra szóba hozza, vagy próbáld terelni a szót, de ne erőltesd. ha azt látja hogy érdekel téged, akkor meg fog nyílni. ha nem akk meg reménytelen eset, nemérdemes több időt energiát belefeccölni :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!