Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem értem mi ez az egész?! Ha a barátaival van le**ar, ha ketten vagyunk teljesen más! Miért?
Tehát a fiúval mindjárt 2 hónapja járunk. Ha ott vannak a barátai olyan nemtörődöm velem, úgy értem, hogy nem ölel meg inkább rájuk koncentrál szóval abszolút nem érzeleg, de ahogy kettesben maradunk mondani kezdi, hogy milyen fontos vagyok neki és csókolgat ölelget stb.
Szerintetek ez micsoda? Nem igazán tudok eligazodni rajta.
19 évesek vagyunk.
Szerintem kicsit túl nagy az egoja. Haveri körben úgy érzi hogy ciki neki átölelni vagy megpuszilni.
Barátnőm pasija is ilyen. Amnikor ott vannak a haverjai akkor röhögnek hülyülnek.. ha a barátnője megakarja puszilni arrébb megy vagy azt mondja majd később.
gyerekesség.
Férfi logika..-.-:D
Tudom persze, hogy nem sok.
Am. meg erre gondoltam én is csak nem akartam befolyásolni a válaszolókat. Nem tudom mennyire számít ez, de mondta, hogy ez az első komolyabb kapcsolata nem igazán volt ˝hivatalos˝ barátnője.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!