Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet jó egy távkapcsolat? Mi a titka?
Nem akarlak elkeseriteni, de en nem igazan hiszek a tavkapcsolatba.
El is mondom miert! A parom is 7evig! volt tavkapcsolatba az exevel. Mivel ritkan talalkoztak igy a csajszinak is meg a paromnak is lett mas! Pedig "nagyon szerettek" egymast!
De tobb ismerosom van es senkinek sem jott be!
De azert fel a fejjel! Hatha te megtudod cafolni :D
2009. márc. 14. 16:03
Nincs titka sztem... :( Szóval... Nehéz, s nem tudom van e értelme... :( Mármint... Én is így vagyok vkivel, és egyre jobban elszomorodom... :( Szeretném, ha lenne jövője, de a szívem és az eszem különböző dolgokat mondanak... :( Szívem szerint odaköltöznék, vagy nem is tudom... Bármit, hogy megtartsam a kapcsolatot... :( De egyelőre nem tudom, lehetne e kivitelezni családi okok miatt... :(
2009. márc. 14. 16:16
3/8 anonim válasza:
Mi távkapcsolatban éltünk nagyon sokáig mindkettőnk munkája miatt,a titka hogy soha ne hagyj ki egy szabad órát sem ha tudsz hogy vele legyél,sokat telefonálj és közölj minden apró részletet életed történéseiből.Hívd ha úgy érzed most szüksége van rád ,mert szerelemben ezt érzed,érezned kell.
2009. márc. 14. 16:17
Én jelenleg távkapcsolatban élek a barátommal. Őrült nagy a szerelem közöttünk, s minden nap MSN ezunk tobb orat! És reméljük ugyanoda vesznek fel minket fősulira és nem kell sokaig így élnünk!
Sok sikert!
És lényeg az őszinteség!
2009. márc. 14. 16:51
Az én definícióm szerint a távkapcsolat eleve halott dolog (kihangsúlyozom: szerintem) Eddig 2 volt ilyen az életemben és el is halt mindkettő. Már maga a szó is nonszensz: "táv+kapcsolat". Pont a kapcsolat lényege veszik oda azzal, hogy nem láthatom legalább 2-3 naponta a kedvesemet, nincs a közelemben, amikor szükség lenne rá, nincs idő és lehetőség arra, hogy kialakuljon a megfelelő érzelmi intenzitás, ragaszkodás és még sok minden más...szóval részemről soha többet távkapcsolat, még ha bele gebedek is annyira tetszik a nő... 24/F
2009. márc. 14. 17:04
Sehogy.
1,5 évet nyomtam távkapcsolatban... szép volt jó volt, de mégegyszer nem csinálnám.
2009. márc. 14. 17:32
Az én igényeim egy távkapcsolatban. Min. heti 1 tali, legjobb, ha 1 hétvégére. Kölcsönös érzelmek, bizalom, hűség, sok-sok MSN/sms/mms/videotelefonálás...
2 távkapcsolatom volt, egyik 2 hónap, másik 5 hónap után ért véget, mivel az érzelmek egyoldalúak voltak és csak én törte magam a kapcsolat érdekében.
2009. márc. 14. 18:21
Úgy lehet jó, ahogy egy normális kapcsolat is. Nem a távolságra meg miegymásra kell fogni ha esetleg sikertelen lenne, mert ugyanannyi távkapcsolat végződik szakítással, mint ahány házasság válással. Ha 2 ember szereti egymást és megbíznak a másikban akkor minden ok. Persze kell hozzá egyenes gerinc is, ami sajnos egyre ritkább mostanában.
2009. márc. 14. 22:11
Kapcsolódó kérdések: