Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fogós kérdéssel jöttem. Egy szóval, hogy írnátok le ezt a csajt?
Szó szerint a jellemzés a következő:
kor: 16 éves.
kinézet: átlagos/átlagon picit felüli
ismertető jelei:
-Egoista, értem ez alatt azt, hogy őt nem lehet megsérteni, és mindenkivel flegmázik, mert ő a minden. (legalábbis a szemébe)
-Ha oltogatod, cukkolod akkor "De felb.sztál b.zdmeg, ne is szólj hozzám :@"
-Említettem, hogy egoista. Ez rendben lenne, és lehetne is a "r.banc" jelzővel illetni, abban az esetben ha találna magának a közelben pasit. Ehelyett ha interneten bejelöli egy fickó, mind egy milyen csak kocka hasa legyen akkor ő az én szerelmem, kapcsolatban vagyok vele. (mindenkinek ezt mondja) [életében nem látta]
-Ezen kívül, kérdezek tőle valamit, a válasza a következő:
:), hmm... , értem..
Ha ő kérdez valamit, és e három válasz közül bármelyiket használom kielégítés képen. "Fúúú csak b.szod az agyam hagyjál a g.cibe:@@@@@" a reakció.
Egy szóval. Amit leírtam mind igaz. Nem lejáratni jöttem a csajt, nem is írok nevet, se képet nem csatolok se semmit. Csak ez kifogott rajtam.
Azért hogy ne legyek r.hadék jó tulajdonság:
Ápolt
Első félórában ember.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!