Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Röviden annyi, hogy én 13 ő 12, és már "megbeszéltük" neten, hogy járunk meg ilyesmi, de a "valóságban" még sosem beszéltünk ilyenről. Mit csináljak? 13/F
18:33 Ha ezt látná a magyartanárod, akkor nem lennél 5-ös.
Az is lehet, hogy nálatok fordítva osztályoznak: az 1-es a legjobb, az 5-ös a legrosszabb. :D :D :D
emberek szánalmasak vagytok komolyan: ez a fiu kérdezet valamit és ti oltogatjátok a nyelvtannal ez a gyakori arra való h kérdés és választ kapjon nem parasztságbol de gondolkozatok el rajta ti jobbak voltaktok anno? ->NEM
akkor mia kérdés? istenem ha valaki ilyen inkább rossz indulatu komentett le se irjon de komolyan és aér egy 13évesnek már lehet bnője
kédésedre válaszolva: ha közel lakik talizatok biztos szuper lesz :)
15L
ez nem oltás, csak építő kritika. a kérdésére pedig kapott választ, nem is egyet.
megjegyzem neked sem ártana pár nyelvtan óra.
Nincs itt semmi rosszindulatúság, sőt! Inkább megköszönhetné az építő kritikát, amit nem oltásnak szánt egyikünk sem.
Ahogy az előttem szóló már leírta, már többször is meg lett válaszolva a kérdése. Ismétlés a tudás anyja, úgyhogy leírom még egyszer: 13 évesen ezt még kissé korainak tartom, néhány év múlva vissza kell térni a témára. Egy ilyen idős tininek még fontosabb feladatai vannak, mint barátnőt szerezni.
Régen én is W-vel írtam...
Mindenki tudja, hogy a tinik, kicsit szeleburdibbak, és meg vannak őrülve :)
Szerintem simán lehet egy 13 évesnek barátnője.Miért ne?
Nekem is volt, nem nagy cucc...
:) Csak ez a "Facebook,msn,közösségi oldal" kapcsolat, még nem volt :) Legalábbis szerintem szánalmas...
19/L
(Utolsó válaszoló voltam)
Szerintem jó ötlet!:) legalább élőben is találkoztok:D
A válasz írója 46%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: 05-23 19:37
tőled is kevés nagyobb pcsa van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!