Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Röviden annyi, hogy én 13 ő 12, és már "megbeszéltük" neten, hogy járunk meg ilyesmi, de a "valóságban" még sosem beszéltünk ilyenről. Mit csináljak? 13/F
:DD
Én 13/L wok, tehát tudom hogy megy ez ^^
Ez az 'MSN' járás most nagy diwat :)
én nem hiszek benne...Egy kapcsolat attól kapcsolat, hogy Fogod a kezét, stb...:)
Szerintem, ha tudtok találkozni (Játszótér(nem homokozni..xĐ), park, ház előtt, stb..) akkor jobb lenne ÉLŐBEN "járnotok" :)
Hogy walahogy "bőwebb" infót adjak, ahhoz kellene több részlet ;)
Sok szerencsét :)
Ott a pont 19:39-nél.
Az a baj a te korodbeliekkel, hogy nagyon korán akartok felnőni, korán akartok elkezdeni pasizni/csajozni, mert ez a divat. Egyszerűen ezt sulykolja belétek a rátok szakosodott média (viva tv, tinimagazinok és társaik). Nem kell mindenáron másokat utánozni, attól nem leszel menőbb. Ugyancsak nem leszel menőbb a w-vel írástól, az sms nyelvtől és az írásjelek mellőzésétől sem.
Fiatal vagy még, bőven ráérsz még szerelmeskedni, érjél meg kicsit, nőj fel a feladathoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!