Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy furcsa helyzet. Hogyan viselkedjek?
mind a kettő lehet igaz. Talán még ő sem rendezte ezt le magában teljesen. Ő sem tudja, mit akar... egyik percben téged okol, és hiányol, másik percben meg már nem is érdekled. Majd elmúlik. Én nem voltam részeg, meg nem is vagyok fiú, de hasonló gondolatokkal küzdöttem hosszas ideig. Aztán sikerült magamat teljesen túl tenni rajta, annyira, h a napokban találkoztunk (már több, mint másfél éve szakítottunk, de utána hónapokig szenvedtem), és teljesen olyan volt, mint egy régi haver, akitől nem akarok semmit, és ő sem tőlem.
Különben mennyi ideje szakítottatok?
Szerintem az lenne a lehető legjobb dolog, hogy suliban megpróbálsz vele beszélni. Akármennyire is kibírhatatlan, de csak kérdezd meg tőle, hogy tényleg továbblépett-e, minden rendben van-e? Én is voltam hasonló helyzetben és később rájöttem hogy rajta kívül nincs olyan ember aki annyira ismerne és egyszer az egyikőnk engedett egy kicsit és újra elkezdtünk beszélni és soha nem volt semmi komoly téma, a régi időkről se beszéltünk csak jól éreztem magam végre megint és nem volt bennem semmi szorongás ha a közelembe volt és nem éreztem azt hogy odébb kell menjek.
L/19
http://www.youtube.com/watch?v=J841Zd9c4Vs&feature=related
Szerintem erre a számra van szükséged:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!