Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeret engem vagy csak a látszat?! Folyt. Lent.
Figyelt kérdés
Sziasztok.. én egy 15 éves lány vagyok. Volt egy 10hónapos kapcsolatom, amiben a volt barátom 6szor megcsalt. De utána mindig, sirva könyörgött engem vissza, két legjobb bnőmmel is megcsalt. ( szájrapuszi de hát az is megcsalás.. más lány szájához ne nyulkáljon, meg ilyenek. ) és a legutolsó szakításunk karácsony előtt, egy héttel történt. Én még mindig nem tudtam elfelejteni, pedig voltak már kapcsolataim . de seholsemmi. és neki is voltak ő még mindig szeret. Azóta történt kb 2 hónapja, hogy majdnem összejöttünk. én közöltem vele, h az átlagom a suliba lefogom a sok szenvedés miatt ami miatta van, rontani. és ezt elfogadta. Mondta h vár rám. Közbe összejött kétszer egy csajjal, vmi lekoppíntós szöveget mondva nekem. utána bnőmmel össze beszélt, és dobta a csajt, mert a bnőm elmondta neki, h komolyan őt szeretem(mert vki kavart, h én nyár után dobnám...ugyis. ) és azóta vár rám... Kavargatunk... Csók is volt.. Más lányt lepattint.. engem figyel néz. Szeret velem lenni ...fél, hogy elveszít. Bocsánatot kér ha megbánt. féltékeny rám... Szerintetek ujra megcsalna, vagy elképzelhető, hogy megjavult?! Állítólagosan azért csalt meg engem, mert h én nem foglalkoztam vele eleget, ami igaz. De én azóta változtam. és még most is többet foglalkozok vele, mint amikor jártunk. Válaszokat Köszönöm Előre is. :)2011. máj. 19. 21:32
1/4 anonim válasza:
Újra megcsalna.
Olyan aranyosak ezek a általános/középiskolás drámázások. :D:D:D
2/4 anonim válasza:
6 SZOR MEGCSALT. 6 SZOR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! gondolkozz már el.... undorító. a helyedbe szóba se állnék vele. éretlen f*sz
3/4 anonim válasza:
Volt egy fiú, aki éveken át udvarolt. Megsajnáltam és amikor már három éve osztálytársak voltunk, néha elbeszélgettem vele szünetben. Kiderült, hogy minden egyes nap találkozik lányokkal, de belém szerelmes. Egyik nap láttam, hogy szájrapuszival köszön neki. Amikor kérdőre vontam azt mondta, hogy a nem fekszik le vele csak orális kapcsolat van köztük. Hát, abban a pillanatban megszakadt a közeledés közte és köztem.
4/4 A kérdező kommentje:
de sirt miattam meg minden. :S hát értem... Köszönöm. :/
2011. máj. 20. 14:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!