Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lebuktatás de hogyan?

Figyelt kérdés
ha lebukna a partnerem otthon elhagyná a párja.nekem ez minden vágyam,deha tudná,hogy benne vagyok engem tenne lapátra.hogy lehetne lebuktatni az asszony előtt?
2009. márc. 13. 20:44
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
81%
hat szia! MAr bocsika de ha magatol nem teged valaszt akkor nem is szeret teged ...ez logikus nem? Amugy miert is akarod lebuktatni? hany eves vagy?
2009. márc. 13. 20:54
 2/15 A kérdező kommentje:
sokminden összeköti őket.pl megélhetés,hitel.fél váltani csak ennyi
2009. márc. 13. 21:00
 3/15 anonim ***** válasza:
85%
de te azt honnan tudod h fev valtani?hmm?...az nem lehet h nem is akar?
2009. márc. 13. 21:08
 4/15 anonim ***** válasza:
72%
fel*
2009. márc. 13. 21:08
 5/15 anonim ***** válasza:
85%
szólj az egyik bnődnek hogy készitsen rólatok "paparazzi" fotókat és aztán dobd be a csaj póstaládájába xD
2009. márc. 13. 21:09
 6/15 anonim ***** válasza:
84%
Szerintem ehez nincs jogod!Végülis Te csak egy szerető vagy!Ha Ő nem akarja elhagyni,a azt jelenti,hogy nem jelentesz neki tú sokat,és ha szét is mennek,akkor se biztos,hogy nálad köt majd ki!
2009. márc. 13. 21:35
 7/15 A kérdező kommentje:
azt tudná,hogy én mesterkedtem.már a postaládás bedobásbol.ugyanis ha a nője nyomoztatna akkor a kezébe kapná a képeket.meg mindig más helyre kocsikázunk amikről csak mi tudhatunk.ez bukta lenne.más ötleted nincs?hogy szerezzem meg a csaj számát pl?a mobilja folyton a zsebébe van a picikémnek.
2009. márc. 13. 21:35
 8/15 anonim ***** válasza:
93%

Nem gondolod, hogy ha valóban téged szeretne, akkor lépne magától? Nem hiszem, hogy neked ebbe beleszólási jogod van, hogy amikor összejöttetek ezt vállalatad (mármint a másodhegedűst).

Miért vagy biztos benne, hogy "csak nem mer váltani"? Mert ő ezt mondta? Na és, a feleségének meg (lehet) minden este a fülébe súgja amikor bebújik a KÖZÖS ágyukba, hogy "szeretlek". És ő is hisz neki, pont úgy, mint te. Egy ilyen férfiben nem kéne vakon megbíznod.

Hagyd őket békén, és keress magadnak egy olyan férfit, aki neked súgja minden este hogy szeret.

2009. márc. 13. 22:13
 9/15 anonim ***** válasza:
78%

Hát te valami undorító vagy már ne haragudj ://

Amúgy ha tudod a csaj nevét, kérdezd meg a számát tudakozóban max..

De akkoris gusztustalan dologra készülsz. Ha a pasi téged akar, akkor majd választ, nem értem miért kell neked előre tönkretenni a kapcsijukat..

2009. márc. 13. 23:24
 10/15 anonim ***** válasza:
53%

ti most miért nem a kérdésre válaszoltok hanem elítéltek valakit?????

ennyxire szűk látókörűek nem lehettek..ja bár ez az ország ilyen....

SENKI NEM TEHET RÓLA KIBE SZERET BELE

nem direkt szeretett bele, de szereti és fáj neki hogy nem ő élhet vele, hogy nem az övé, de mivel szereti bevállalja azt is hogy ennyit kapjon belőle....hogy egy kis valami az övé lehessen, hogy láthassa, hogy ne sírva gondoljon rá...hogy örüljön annak a pár órának...amikor élvezheti a társaságát, amikor megölelheti és szeretheti..

nem folytatom mert elsírom magam:S

jól csinálod kérdező...várj türelemmel, egyszer majd besokall...NEM az számít hogy ki jött előszőr...attól hogy van felesége vagy barátnője valakinek , nem jelenti azt hogy vele kell élnie örökké

2009. márc. 14. 00:05
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!