Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Van egy lány aki az osztálytár...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van egy lány aki az osztálytársam és nagyon teccik és szeretnék többet töle barátságnál, de elötte félek megnyilni úgy! Más lány elött nem félek de nála de csak nála van bennem a félsz? Mit tegyek? Belevágjak?

Figyelt kérdés
2011. máj. 19. 18:41
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Hát az a helyzet hgy épp most ezen a héten végig itthon voltam mert vmi szar virusom van de töm mind1, de hétfőn belevágok és majd irom hgy hogy haladok!
2011. máj. 20. 13:12
 12/17 anonim ***** válasza:

okker;) várjuk a fejleményeket!

(bulizos, osztársal összejövös voltam)

2011. máj. 20. 19:03
 13/17 A kérdező kommentje:
hello! ma végre tuttam beszélni a lánnyal(de nem siettetem),rengeteget szemeztünk meg minden,de még mindig bennem fan a félsz,és nem toom mi lesz! de remélem hgy csak jobb lehet! :D
2011. máj. 23. 14:17
 14/17 anonim ***** válasza:
naa akkor csak így tovább :D gondolj arra hogy itt mindenki szurkol neked :D
2011. máj. 26. 12:33
 15/17 A kérdező kommentje:
nah az eredmény: elösször mindenkinek köszönöm a biztatást meg mindent,nem toom hgy kik vagytok de olyan lelki erőt attatok hgy megprobáltam. A lány azt mondta hgy igen,de én mégis mondtam hgy inkább ha komolyabban megismertük egymást,szoval a lényeg hgy nagyon köszönöm akik irtak !!! :):):)
2011. máj. 27. 18:09
 16/17 anonim ***** válasza:
dejó :) ügyes vagy :D
2011. máj. 31. 17:42
 17/17 anonim válasza:

ÉJJEN TESÓ!

LOL VAGY VAN MÁR GYEREK :DDDDDD?????

2014. jún. 18. 20:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!