Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem bizik bennem. Mit tegyek hogy ez megvaltozzon?
nincs segítség, ez tőled független dolog.
vagy belátja egy idő után, hogy nincs miért aggódnia, vagy ilyen marad örökre.
(személyes véleményem az, hogy nem fog változni és én helyedben, akármennyire is szereted, nem erőltetném ezt a kapcsolatot, mert csak rosszabb lesz.)
Hello.
Erősen mutasd a jelét annak h megbízhat benned.
Gondolok itt: hazautazásakor kedveskedj neki.
Törődj vele a megszokottabbnál többet.
ebből biztosan érezni fogja h nem színlelsz.
Én ugyanebben a helyzetben vagyok. Eddig nagyon zavart ez a dolog, szinte megfeszültem, hogy bízzon bennem.
Múltkor volt egy meghitt beszélgetésünk, kérdeztem, hogy hogy érzi, változott-e ez a helyzet? Azt mondta valamennyit igen, de nem sokat, és nem tudja miért , de bennem nem tud megbízni. Pedig Én sem adtam rá okot.
Nagyon rossz volt hallani, főleg úgy, hogy Én maximálisan mindent megtettem, hogy bizonyítsak Neki.
Ezekután azt mondtam Neki, hogy ne haragudjon, de Én ennél többet már nem tudok megtenni azért, hogy bízzon bennem. Innentől kezdve rajta múlik! Talán Nekem annyi a szerencsém, most költözünk össze, akkor talán hinni fog Nekem.
Ne haragudj, hogy így eltértem..
Szóval:
Próbáld minél jobban éreztetni Vele mennyire szereted, milyen fontos Neked, amikor nem vagytok együtt mennyire hiányzik, sokat gondolsz rá.. stb.
És ne csak ideig-óráig.. fontos, hogy folyton érezze.
Add a tudtára, hogy mindig mellette leszel bármi is történjen ( persze csak akkor ha így is érzed)
Fontos, hogy csak olyan dolgokat mondj, és igérj, amit komolyan is gondolsz. Ne hitegesd, ne mondj semmit kényszerből. Az még rosszabb..
Remélem tudtam segíteni!
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!