Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Férfiakból vagy nőkből van...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiakból vagy nőkből van több egyedülálló?

Figyelt kérdés

Elvileg a nők többen vannak mint a férfiak, de egy nőre általában mégis jut 10 csávó. Igazából a nők közül vagy a férfiak közül több az egyedülálló személy?

Kíváncsiság.

2011. máj. 19. 11:48
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

De erős vagyok matekból, csak tudod ez nem ismeretlenes számítás. 6 milliárdan vagyunk a földön kb... akkor ebből 3 milliárd nő és a többi férfi (mindkettő megközelítő érték.)

Ha én most felírok erre egy két ismeretlenes képletet abból nem azt fogom megkapni, hogy a nők hány százaléka szingli és a férfiak hány százaléka szingli. Abból csak az fog kijönni, hogy ugyanannyian vagyunk.

DE az elhalálozási aránynál írtad, hogy férfiak hamarabb halnak ezért kiegyenlítődik a szinglik száma.

De ez olyan, hogy találomra szedj össze 48 darab embert 24 db nőt és 24 darab férfit, és kérdezd meg kinek van párja. Szóval lehetünk ugyan annyian, de az nem jelenti, hogy a szingli száma is megközelítőleg megegyezik.

Példának felhozom az autót. Nem tudom hatmilliárdból hány ember használ autót, de szerinted megközelítőleg ugyanolyan arányban van dízeles és benzines kocsi??? Ez ilyesmi. :)

De igazat adtam neked abban, hogy a férfiak hamarabb halnak így a szingli nők száma ki egyenlítődhetne, de az a baj, hogy egy lány könnyeben talál barátot, ergo valószínűleg kevesebb közöttük a szingli.

Szóval elképzelhető, hogy igazad van mármint nagyjából ugyanannyi! De, hogy megközelítőleg ugyanannyian vagyunk nem feltétlenül jelenti, hogy a szinglik aránya is ugyanannyi.

2011. máj. 19. 13:36
 12/15 A kérdező kommentje:

Azt még elfelejtettem hozzátenni, hogy igen igazad van csak változóba még beleszámít az is , hogy sokan saját neműek. :)

De értem mire akartál kitérni csak én írtam le rosszul. Ha nem lennének leszbikusok és melegek akkor pont egyenlő lenne. Csak én nem írtam le és nem vettük számításba. :)

2011. máj. 19. 13:42
 13/15 A kérdező kommentje:
ÉS mivel a számuk egyre csak nő napról napra, ezért csak elbillen a mérleg.
2011. máj. 19. 13:42
 14/15 anonim ***** válasza:
gondolom a férfiakból
2011. máj. 19. 19:22
 15/15 anonim ***** válasza:
Szerintem, harminc felett, ha nem találtál párra, kategóriákkal kevesebb lehetőséged van ismerkedni, mint mondjuk akár a 20-as korosztálynak. Én 37 vagyok és ha körülnézek az ismerőseim körében, már mindenki párra lelt kb tíz éve, akinek pedig nem sikerült, az csak áll és nem tudja mit kezdjen magával. 30 felett semmilyen fórum nincs a normális ismerkedésre ( a netes társkereső nekem nem normális)mondhatjuk úgy is, hogy hatalmas űr tátong a 30-40 éves korosztály párkeresési lehetőségén!Alaposan el lettünk felejtve...
2012. aug. 11. 22:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!