Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik ti kezdenétek kapcsolatot egy fiatal anyukával, mint én?
Egyedül nevelem a másfél éves kislányomat(de persze van segítségem).A barátom elhagyott minket.20 éves vagyok.Most megismertem egy srácot a munkahelyemen,de nem mertem elmondani hogy van egy lányom.Félek hogy nem akar majd velem ismerkedni.Nyügnek fogja érezni ezt a helyzetet.
Van esélyem más pasiknál így szerintetek? Ti belemennétek egy ilyen kapcsolatba?
Nekem van egy 24 éves férfi ismerősöm, aki kapcsolatot vállalt egy két gyerekes anyukával.
Ha nem éretlen huszonéves pasikról beszélünk, hanem a ritkábbik fajta érett huszonéves férfiakról, akkor van esélyed, csak meg kell találni a megfelelő férfit aki érdemes arra hogy párkapcsolatot kezdj vele.
Amúgy nekem is van 2 "lízingelt" gyermekem és nagyon szeretem őket... :) 24/L
Ne érts félre... nem akartam megbántani azt a korosztályt. Az értetlenséget úgy értettem, hogy egy gyermek neveléséhez és elfogadásához éretlen. Sok huszonévest még nem lehet teljesen felnőttnek mondani, mivel a gyermekneveléshez még éretlenek. Jobban érdekli őket a buli és a szórakozás ami kihangsúlyozom NEM BAJ... Sőőt jelenleg inkább az a normális ha egy huszonéves éli az életét. Dehát az emberek mások...
És az hogy az ember saját gyereket akar nem másét arra csak annyit tudok mondani, hogy az igaz szerelemnek nem lehet parancsolni akár van gyermeke a szerelmednek akár nincs... 13:23as voltam
Bocsánat!Szóval mégegyszer.
Szépen felvázoltam neki a helyzetet és megértette.Még nem mutatom be neki a lányomat.Azt mondta próbáljuk meg és majd kialakul a dolog:)Ennek nagyon örültem.Jól tettem hogy el mondtam.Mégegyszer köszi a véleményeket.Sokat sokat segített!
tegnap 07:45
Te annyira sötét vagy, hogy az már valami hihetetlen. A kérdés szempontjából mit számít, hogy miért dobta őket? Amúgy 3 volt, ha ennyire érdekel.
A kérdés szempontjából az számít, hogy igen lehet találni, igen, nem is egyet és igen, tudok rá példát is.
A többi magánügy, amit nem fogok megosztani veled, se más ismeretlenekkel. Sikerült megérteni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!