Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, mit szóltok a romantikus pasikhoz?
Például nem csak megpakolni akar,hanem romantikázni ebbe benne van minden,sok csók,közös programok,finom mozzanatok,simogatás egyebek..Ti hogy vagytok ezzel?
Mert már én érzem magam hülyének hogy ilyen vagyok..
18/F
Én is ilyen pasira várok már mióta...pont azért nem volt még senkim mert durván a romantikusak ellentéte nyomult mindig rám akiktől meg már lassan hánynom kell..kezdek begolyózni az ilyenektől.
Ha a kiszemelted nem értékeli az odaadásod, hidd el nem éri meg foglalkozni vele..ha lesz olyan aki értékelni fogja, arra érdemes áldoznod az időd.
hajrá!
18/l
"egy jó 5 év múlva értékelik majd a lányok... :) "
Több lesz az, mint 5 év, mert 23 évesen se igazán értékelik :P
23F
Igen, tudom vannak kivételek minden korcsoportnál, de sajna elég ritkák..., de azért akad.
23F
Leszel a barátom?:D
Viccet félre téve,csak egy embert kell találnod a nagy kavalkádból,aki értékeli,ezért felesleges általánosítani.
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!