Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Milyen stílus jön be a lányoknak?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen stílus jön be a lányoknak?

Figyelt kérdés

Kicsit hosszú lesz. :D

16 éves fiú vagyok, stílust szeretnék kialakítani, hogy vonzóbb legyek a lányok számára.

Minden tanácsot meghallgatok, ami normális keretekben íródott.

Egy szóval olyan stílust kell találnom, ami illik hozzám.

179 cm magas vagyok

kék a szemem

barna a hajam

Sokat mondták már nekem, hogy eléggé hasonlítok rá.

[link]

Annyit a különbség, hogy egy hangányit, hosszabb a fejem (ha lehet így mondani), és van egy eléggé dús szakállam.

Gondoltam arra, hogy meghagyom, de majd ti lányok kikupáltok, mi legyen.

Előre is Köszi a választ mindenkinek!

2011. máj. 18. 20:34
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
Tulajdonképpen mit szeretnél? Egyrészt mindenkinek más jön be, másrészt miért idomulnál? Fel akarod adni önmagad, és sablonbirka lenni, csak hogy megfelelj pár tinilánynak?
2011. máj. 18. 20:49
 12/24 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem is kicsit elegáns legyen, hétköznapra nagyon bejön a sima farmer+ kicsit kigombolt fehér ing párosítás, de mindenképp maradj azért férfias nem úgy mint a korodbeli selyemfiúk :D

[link]

[link]

[link]

17/L

2011. máj. 18. 20:55
 13/24 anonim ***** válasza:

Akkor én leírom, hogy az én kiszemeltem amit visel, az nekem bejön:

Kockás ing farmerrel, vagy pedig valami laza póló egy halászgatya szerűséggel. Cipőnek vagy a deszkás cipő és vmi DC kalap vagy full cap, vagy esetleg olyan hosszúságú szárú cipő, mint a Converseknek (nem muszáj Converse-nek lennie). A ké szemhez jól illik a kék póló, én személy szerint imádom. A haj pedig nem muszáj hogy agyon vasalva legyen, néhány esetben frászt kapok azoktól a fiúktól, akiknek egyenesebb a hajuk a lányoknál. A természetes haj a legjobb. De a legfontosabb, hogy add magadat, és ne vegyél fel olyat, amibe nem érzed jól magad!

2011. máj. 18. 20:56
 14/24 A kérdező kommentje:

Belső tulajdonságaim:

Eléggé csöndes meg félénk vagyok, de ezen változtatni szeretnék.

Divatosabb szeretnék lenni, "menőbb", és nem pár lánynak szeretnék megfelelni, hanem saját magamnak, mert én így nem vagyok megelégedve önmagammal, nagyobb önbizalmat szeretnék, hogyan legyen némi önbecsülésem, ami a barátnőszerezés egyik alapja. :))

2011. máj. 18. 21:00
 15/24 anonim ***** válasza:

Én is csak azt tudom írni, amit én szeretek egy pasin:

Tehát póló nem kivágott, hanem normál nyakú, színes, vagy akármiylen színű póló pl:

[link]

[link]

[link]

[link]

Nadrág lehet vmilyen farmer:

[link]

De most úgy is jön a nyár, tehát vehetsz fel rövidnadrágot. pl. iylet:

[link]

[link]

Pulcsinak meg nekem az ilyen nagyobb, kapucnisak jönnek be pl.: (színt ne vigyeld ha nem tetszik, csak a fazont mutatom)

[link]

[link]

[link]

[link]

2011. máj. 18. 21:08
 16/24 anonim ***** válasza:
21:08 vagyok. el felejtettem odaírni, hogy 18/L vagyok:) Jah és még az ing is tetszik:)
2011. máj. 18. 21:08
 17/24 anonim ***** válasza:
nekem is kb. azok tetszenek mint amit 21:08 írt:)
2011. máj. 18. 21:13
 18/24 A kérdező kommentje:
18L Nagyon köszi, és a többieknek is! :D
2011. máj. 18. 21:20
 19/24 anonim ***** válasza:
Nincs mit:) Ha lesz egy kis időm még tudok keresgélni, mondjuk milyen haj, cipő stb:)
2011. máj. 18. 21:24
 20/24 A kérdező kommentje:

Jó lenne. :=)

Csak a szakáll részen tanakodok eléggé.

2011. máj. 18. 21:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!