Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen stílus jön be a lányoknak?
Kicsit hosszú lesz. :D
16 éves fiú vagyok, stílust szeretnék kialakítani, hogy vonzóbb legyek a lányok számára.
Minden tanácsot meghallgatok, ami normális keretekben íródott.
Egy szóval olyan stílust kell találnom, ami illik hozzám.
179 cm magas vagyok
kék a szemem
barna a hajam
Sokat mondták már nekem, hogy eléggé hasonlítok rá.
Annyit a különbség, hogy egy hangányit, hosszabb a fejem (ha lehet így mondani), és van egy eléggé dús szakállam.
Gondoltam arra, hogy meghagyom, de majd ti lányok kikupáltok, mi legyen.
Előre is Köszi a választ mindenkinek!
Nincs semmilyen stílusom, ezért írtam ki egy kérdést, és várok ötletek.
Nincsenek negatív elítéléseim.
Nem ez volt a kérdést, csak mondom, hanem az, hogy milyen stílust alakítsak mi, melyik illene hozzám.
Kell ennél több adat, cucc?
Úgy van ahogy az első mondja, de én azért elmondom mit szeretek, milyen a esetem külsőre:
kis borosta (olyan jó alakú pl. Jhonny Deppé) belefér,
elegáns öltözködés (ezt nem öltönynek ell elképzelni a mindennapokra, hanem pl. nem szakadt farmer+ing)
én azt szeretem, ha egy fiúnak van haja, a bubi frizura és a hosszabb "felfelé növő" haj is tetszik
szeretem, ha egy fiúnak férfias az alkata, tehát nem egy pálcika, de nem is nagyon kigyúrt, csak egy kicsit
az ápoltság pedig alap!
Remélem segítettem :)
Épp ezért írtam ki pár tulajdonságot, hogy legyen miből ötletet tanácsot kreálni.
Ennél többet online nem lehet.
Mindenkinek más jön be. Azért leírom nekem milyen stílus tetszik. Tehát nálam az elegancia. :D nem kell feltétlen zakó, de pl. ingekért odavagyok, az olyan nadrágokért, amik nem farmerek (még típusra a farmerek is tetszenek, csak úgy értem azok a kék színű, "tipikus" farmerek nem annyira.) fekete gagya, cipőben is a picit elegánsabb.... mindenben az elegancia, de nem ilyen piperkőc stílusban!!! karóra, borostásan vagy nélküle (de szakáll már annyira nem).
Mondjuk lehet 16 évesen még picit furán mutatnál ilyen cuccokban, általában felnőtt férfiakon tetszik az ilyesmi (ezt ne vedd sértésnek), de lehet neked is tök jól állnának.
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!