Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A megcsalás után működhet még a dolog?
Sajnos többször is előfordult velem, hogy az alkohol hatására rosszul döntöttem... a jelenlegi párom kb a felét tudja annak ami volt ( 2 sráccal kavartam->csók) és azon is nagyon ki van akadva... el kéne mondanom a többit is neki, vagy csak fájdalmat okoznék vele? Ha elmondom tuti vége lesz, de ha nem mondom el akkor meg megöl a lelkiismeretfurdalás.... és többet ilyet nem csinálok az fix. Szerintetek? Van ebben a helyzetben "jó" döntés? /am. 4,5 éve vagyunk 1ütt, és elvileg ő részéről nem volt megcsalás, és nem az a visszacsalós fajta../
18/L
Mond el és vállald a következményeit. Ez a becsületes megoldás. Ha megbocsájt, az nagy dolog, eztán nagyon értékeld őt.
Én nem tudnék megbocsájtani.
23/F
Ha biztos vagy benne h nem tudódik ki, akkor tartsd a szád, és a lelkiismeret furdalást csak magadnak köszönheted. Ha nagylány voltál ahhoz h megcsald akkor legyél ahhoz is h titokban tartsd. Nem hiszek a teregetésben, szerintem mindenkinek magának kell megbírkóznia azzal a sza.ral amit magának csinált.
Ezek a nagy vallomások semmire nem jók, de tény ha van esélye annak h mástól tudja meg vallani kell.
Szánalmas hülye k.rva. Miért kell mindig a ribancságot a piálásra fogni? Fogadd el, hogy egy könnyű vérű szemét vagy és ne keress kifogásokat!
Az a minimum, hogy lelkiismeret furdalásod van. Úgyis ki fog derülni, de én a helyében biztos, hogy kirúgnálak a p.csába. Ha szeretsz valakit nem smárolsz másokkal és nem keresel béna kifogásokat. Ha nem mondod el és úgy derül ki, akkor egy gerinctelen ribanc leszel a szemében és joggal rúg ki. Ha elmondod, akkor talán lesz olyan hülye, hogy megbocsájt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!