Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol találhatnék egy kedves öszinte mosolygós helyes lányt akit akár elvehetnék feleségül?
Csak azért mert már volt pár kapcsolatom amiben mindig kifogtam a hülyébnél hülyébb lányokat!Soha nem értettek meg általában és már úgy igazán vágyom egy öszinte rendes aranyos barátnőre!Csak nekem nem adatik meg??Mindig kifogom az uralkodó gonosz lányokat!:)Komolyan!
Azt mondják jó képü vagyok és hogy bármikor találhatnék magamnak nőt!Ezt tényleg nem nagyképőségből mondom,de annak tartanak a nők!De nem értik hogy nekem nem csak egy jó nő kell,azért mert valaki jól néz ki az nem azt jelenti hogy rendes is!Most nem azt mondom hogy trampli legyen!Aki tudja hogy milyen egy igazi tündéri mosolygós lány az tudja miről beszélek!Csak én vagyok ezzel így?
A válasz írója 84%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 17:11
Hát ráb@sztál elég rendessen!Miért csak 17 éves kérdezhet ilyet vagy mi?
Egyébként a 17-hez adjál hozzá még 8-at és akkor megkapod azt ahány éves vagyok!Már persze ha nem okoz gondot neked ilyen nagy feladat mint a számok össze adása!
Figyelj, vannak még ilyen lányok.. Én pl. csak ilyen lányokkal barátkozom.. az ilyen plázabiccseket messziről kerülöm.. Lehet hogy rossz a baráti köröd nem.?? Szerintem az igaz szerelem barátságnál keződik.=^.^=... (Tapasztalat..) Amúgymeg lány barátaid vannak.?!:)
15/L
A válasz megírásának időpontja: ma 19:42
Mondjuk pont itt!Jelen esetben én!:)
A válasz megírásának időpontja: ma 20:58
Jó ha rendes vagy lehet róla szó!:)Küldj egy privit!:)Puszillak!:)
igazából csak viccnek szántam, de amúgy szívesen beszélgetek... :) de nem is lehet neked privit küldeni. :)
Nem lehet?Akkor engedélyezem!
Nem baj ha viccnek szántad!Ki tudja hátha nem lesz vicc belőle!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!