Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mitől olyan lényeges a lányokn...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mitől olyan lényeges a lányoknak, nőknek a csók?

Figyelt kérdés
Komolyan akkora felhajtást rendeznek körülötte, a filmekben is mindig óriási hatást vált ki egyetlen csók...nincs ez túl misztifikálva egy kicsit???
2011. máj. 18. 14:46
 1/9 anonim ***** válasza:
nme is kicsit :D a film arrol szol h mélyre hatoljon egy emberben amikor nézi, mély hatást keltsen benne, de igazábol szerintem negyede ennyi romantika nincs abban ha valakivel élőben csokolozol.. :D ez a lassu zene alatta meg stb engem is kikészit -.-
2011. máj. 18. 14:48
 2/9 anonim ***** válasza:
Egyszer azt olvastam, hogy a legnagyobb vágyak között a nőknél első helyen a csók szerepel, a férfiaknál a szex.Más rugóra jár az agyunk, szerintem ennyi a megoldás:)
2011. máj. 18. 14:51
 3/9 anonim ***** válasza:
Nem tudom azért ha nem kapnék érzéki csókot a páromtól feleolyan jó lenne vele. Megnyugtat megszűnik a külvilág tudom hogy ott van és átölelhetem pl 1 hét után hogy nem látom... nekem fontos :) meg aztán ha az ember jól csókol az igen felizzítja a vágyakat is...
2011. máj. 18. 14:53
 4/9 anonim ***** válasza:
Lehet,hogy a csajok nagy felhajtást csinálnak belőle.Bár én férfi vagyok,néha egy csók a barátnőmmel,akkora élvezetet nyújt,hogy csak pislogok.Pedig már öt éve együtt vagyunk..Szóval nekem is fontos,pedig férfi vagyok.Egy rossz csók kiábrándítóan hat rám.
2011. máj. 18. 14:54
 5/9 anonim ***** válasza:
A csók az érzelmi kötödés megpecsételése. Olyan, mint egy aláírás a szerelmi szerződésen. A nőknél nagy jelentősége van. Szerintem a normális férfiaknál is.
2011. máj. 18. 14:55
 6/9 anonim ***** válasza:

nálunk pl a barátom még jobban is szeret csókolózni mint én :D:D

19/L

2011. máj. 18. 14:59
 7/9 anonim ***** válasza:

Nekem a csók pl nem olyan fontos, egy szájra puszi is bőven elég pl búcsúzáskor, találkozáskor...stb. Szex közben meg nem is szeretem mert mindig attól félek h ajjaj lehet fog nélkül kerülök ki innen :D Jó ez hülyeség, de mindenkinek vannak hülyeségei, nem????

Mjuk én nem is vok az a romantikus lánytípus.

22

2011. máj. 18. 15:22
 8/9 anonim ***** válasza:

persze igaz amit írtok és egyet értek, de szerintem igazából mi nők azért szeretünk annyira csókolózni, mert isteni érzés amikor a párunk szájával játszadozunk, nagyon fel lehet izgulni :D

L/17

2011. máj. 18. 18:22
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Hát nálam pl amikor megcsokol az jo... de amikor magához húz és szorít meg vadul csokol, meg amikor a falhoz szorít ...uhhh háát annál jobb csak a szex... hat azert mondjak h a VAD CSÓKNÁL NINCS ÉDESEBB ... L20
2011. máj. 19. 17:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!