Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért hagyhatott el, nem értem?
Figyelt kérdés
Több mint másfél évet jártunk együtt.Én 26F vok, ő 24L.Őszinte, okos lánynak ismertem meg.Tegnap bejelentette hogy elhagy, mert van egy másik srác az életében.Észrevettem hogy elkezdett hízni, a hasa is puffadtabb mint kéne, ezért rá is kérdeztem, hogy nem-e terhes, de nem válaszolt.Lehetséges hogy a másik sráctól terhes? Megcsalt vele? Én már semmit sem értek, én mindent megadtam neki mire szüksége volt, ő is sokat segített engem, nem használt ki.Nem gondoltam volna ezt róla.Nagyon rosszul érintett a dolog.2011. máj. 17. 21:10
1/5 anonim válasza:
ezért ábrándulok ki a nők nagy részéből néhány hét alatt. észreveszem, hogy mennyire manipulálhatóak az érzelmeik által. egy ügyesebb srác, még a legintelligensebb leglogikusabb lányt is meg tudja dönteni néhány hét után.
2/5 anonim válasza:
persze, hogy megcsalt. ismét egy szép példa, hogy mekkora omladék riba*ncok a nők! ne aggódj, ha felcsinálta az a másik srác úgy is elhagyja. majd átba*sszák nyugi!
3/5 anonim válasza:
Látod, SOHA nem szabad megbízni egy nőben. Ahogy az első is mondja, a nők az érzelmeik után mennek. Ha jön egy "nagydumás jófejcsávó" akkor könnyen elszedheti tőled. Aztán a jópasi majd jól átkúrja az arcát és a csaj meg kezdi a sírást hogy miért ilyenek a férfiak.
4/5 anonim válasza:
szerintem mindenki aki olvassa mondjon el egy imát, hogy az ex barátnődet jól szopassák be :D
5/5 anonim válasza:
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁMMMMMMMMMEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEENNNNNNNNNNNNNNNNNNNN!!!!!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!