Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, milyen aprósággal szokott meglepni a barátotok?
hát engem semmivel xd
max amikor ott vagyok náluk csinál kaját, hoz inni, néha hazakísér.. amúgy semmi :D de én nem is igénylem
Bement a nagykerbe és vett nekem egy csokor rózsát...olcsón megúszta:) mivel az én pénztárcám a kocsiban maradt és benne volt a törzsvásárlói kártyám...:D Olyan jót nevettem...:)
Pedig nem szeretem a nyalizós udvarlós nyálas dolgokat...:)
Kaptam tőle egy gyűrűs dobozt...pillanatra megijedtem,mondom még csak x éves vagyok,én ezer százalék hogy nemet mondok,kinyitottam és egy gyűrű volt benne csokiból...és tudja hogy szeretem az édességet....:D
Meg volt alatta egy nagyobb doboz is,amiben egy nyaklánc volt különböző csokikból...
Epres/banános,a medál pedig sztracsatellás és fehér csokiból volt...:)
Ezt igaz névnapomra kaptam...:)
Hát meg én az inkább vicces dolgokat szeretem,mint a nyálas,így szeretlek-úgy szeretlek feliratú ajándékokat....
Barátom általában semmivel...
Múltkor vett magától egy csokit teljesen spontán mód (úgy 4 hónap óta először) én meg döbbenten néztem rá, hogy "miafa megcsaltál, te szemét???!" erre nézett rám elképedve, hogy csak meglepetés, miért kell, hogy indoka legyen?
Azért azóta figyelem... :D
Nemtom. Ha egyszer magától kitakarítana, vagy megborotválkozna, mire jövök tökre örülnék. 20L
kérdező: nagyon édes vagy a barátnőd biztosan értékelni fogja bármivel is leped meg!
az én barátom nagyon elkényeztet meglepetések terén folyton kitalál valamit. általában csokit kapok tőle, vagy rózsát, de volt már olyan is h szexi fehérneműt, vagy bizsut kaptam tőle. de a legfurább ajándék eddig egy piros körömlakk és vörös rúzs volt, mondván, h szeretné ha ezeket használnám. xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!