Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy buli után kicsit ittasan barátnőm huga kiverte a farkam én meg megújjaztam. Bűntudatunk van mindkettőnknek. Megbocsájtható dolog ez? El merjük mondani? Nem akarok a hugától semmit. Szeretem a barátnőmet, csak így alakult.
Szerintem annyit minimum érdemel a lány, hogy tudja, mire számítson a hugától.
És azt is megérdemli, hogyvégre találjon maga mellé egy olyan fiút, akiben 100%ig megbízhat, és tényleg szereti is őt.
Azt nem ertem hogy miert nem dugtad meg a hugat? Ha mar egyszer felkinalkozott es eljutottatok odaig hogy megujjazod, onnantol mar tokmindegy, erezted volna legalabb jol magad.
En a helyedben kezelgetnem a hugicat is, mostantol meg zsarolhatod is vele hogy ha nem csinalja ahogy kered akkor elarulod :)
Elvegre te talalsz masik baratnot, de o nem masik novert )
mondok én neked valamit: ha annyira, de annyira be lettél volna állva, akkor még csak fel sem állt volna, sőt, arra nem lett volna erőd, hogy megujjazd. tehát azért eléggé magadnál voltál.
amúgy meg miért arra pályázik mindenki a mai világban, hogy megússzon mindent? köcsög dolgot tettél, de ha akkor nagyfiú voltál, most is legyél az, és valld be a lánynak. és megérdemelnéd, ha kidob. de ha szeret, akkor lehet felfogja, hogy nem színjózanon tetted, plusz a húga egy lotyó. de szerintem akkor lennél egyenes, ha elmondanád neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!