Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan hívjam el? Félek, hogy mégis visszautasít.
Figyelt kérdés
A napokban bejelölt ismerősnek facebook-on egy lány.Megkérdeztem,hogy honnan ismerjük egymást?:) Azt felelte erre,hogy látásból ismer,mert többször látott haza fele menni engem edzésről,és szimpi vagyok neki,ezért jelölt be.Felvettem msn-re nagyon jót beszélgettünk,nagyon megtetszett,szép,aranyos,kedves,normális és vicces. Pont ilyen lányra vágyom. Gondoltam,hogy megkérdezem,tőle,hogyha már olyan sokszor járkál le a pályára nem-e akar velem összefutni és elmennénk sétálni és beszélgetnénk egy jót?! De félek,hogy visszautasít :S Ti mit tennétek a helyemben?2011. máj. 16. 22:13
1/4 anonim válasza:
biztos nem egy MSN partnert akart az unalmas napokra... szóval hívd el és ne parázz már ;)
2/4 anonim válasza:
Ne legyél nyuszi:), egyértelmű , hogy azért vett fel hogy később találkozás aztán randi aztán esetleg járás legyen a dologból :P légy férfi :D 19/f
3/4 anonim válasza:
Én biztos, hogy megkérdezném a helyedbe, hiszen ő maga mondta, hogy szimpatikus vagy neki... legyél humoros és akkor biztos leveszed a lábáról...meg hát ő lépett feléd.
Úgyhogy szerintem hívd el mindenképpen!
4/4 tsz-tag válasza:
ha ennyi időt szán rád akkor nyugodtan hivd el...nem lenne ellenére...ha meg visszautasít akkor sem dől össze a világ...tudod hogy állj hozzá legközelebb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!