Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnám elűzni az osztályból?
A volt barátnőm az osztálytársam, jól kijöttünk 1 fél évig, aztán elkezdett hazudozni és elegem lett belőle. Nem szívesen hagytam ott de már nem bírtam mellette. Amióta szakítottunk bunkó lett és primitív rá sem ismerek, a barátait is elvesztette.
Nade engem már nagyon idegesít, örülnék ha nem kéne látnom minden nap. Szeretném valahogyan elűzni az osztályból és ehhez tippeket szeretnék kérni. A lényeg hogy ne tudja meg a szándékom, lehet akármilyen levél, háta mögötti szövetkezés stb.
Normális válaszokat légyszi!
Lehet hogy megviselte a szakítás vagy problémái vannak otthon.Tudod nem minden az,aminek látszik és gyakran az ember dolga csak annyi lenne,hogy a dolgok mögé néz.Nem értem miért kell ilyen durva eszközökkel előrukkolni,amikor le is ülhetsz és beszélhetsz is vele.Ha ilyen primitív módszerekhez folyamodsz,saját magad minősíted és nem leszel jobb.Meg azért harmincakárhány ember egy ellen az nem fair,akárhogyis.Képzeld azért (is) van szánk és tudunk beszélni,hogy egy felsőbb szinten tudjunk kommunikálni és megérteni egymást.Hát akkor használd!:D
Azt tanácsolom,hogy szépen üljetek le vele és kulturáltan beszéljétek meg a problémát.Kérdezzétek meg mi a baja,hogy nektek mi a bajotok,hallgassátok meg őt.Mondjátok el neki,hogy min kéne változtatnia,hogy újra az osztályközösség tagja legyen.Lehet,hogy tényleg van valami gondja és ha van,próbáljátok meg megérteni őt.Nem mindenkinek az élete habostorta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!