Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnám elűzni az osztályból?
A volt barátnőm az osztálytársam, jól kijöttünk 1 fél évig, aztán elkezdett hazudozni és elegem lett belőle. Nem szívesen hagytam ott de már nem bírtam mellette. Amióta szakítottunk bunkó lett és primitív rá sem ismerek, a barátait is elvesztette.
Nade engem már nagyon idegesít, örülnék ha nem kéne látnom minden nap. Szeretném valahogyan elűzni az osztályból és ehhez tippeket szeretnék kérni. A lényeg hogy ne tudja meg a szándékom, lehet akármilyen levél, háta mögötti szövetkezés stb.
Normális válaszokat légyszi!
Te semmivel nem vagy jobb a barátnődnél, sőt rosszabb vagy...
Nem inkább neked kéne menni???
"Hogyan tudnám elűzni az osztályból?"
Nos ez,rohadt gyerekes viselkedés!Szánalom,na ezért nem kell osztáytársal kavarni!
21/N
Hát probáljátok valami rosszba belerángatni vagy idegeljétek ki rendesen hogy káromkodjon jó hangosan és lehetőleg vmeik tanár hallja mert akk tuti beirnak neki :D
Vagy próbáljátok meg valahogy megszégyeniteni minél több ember előtt.
Vagy a 3. verzió 33 vs1... gyepáljátok meg XDD de csak a fejét hogy meg ne sántuljon :D
Ti, diákok, leginkább sehogy nem tudjátok kitenni, mivel ez nem a ti döntésetek. Iskolavezetői (tanári kar, igazgató, stb.) szinten határozzák meg, hogy ki melyik osztályba kerül, ez nem szimpátia kérdése.
Ez nem úgy működik, hogy pár gyerek nem szimpi az osztálytársainak, és akkor csak úgy el lehet űzni...
Ha ő primitív, akkor te mégis mi vagy?
Rosszabb vagy, mint ő, az fix.
Mégis mit képzelsz te? Hogy majd te döntöd el, ki járjon abba az iskolába vagy mi van?
Kicsit vegyél vissza az arcodból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!