Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gáz, ha 25 évesen még csak nem is csókolóztam?
Menj el bulizni és garantáltan valaki a szádban lesz!! :)
Amúgy viccet félretéve 19/L vagyok és két napja csókolt meg először férfi egy buliban. Nem volt jó csak úgy megtörtént. (be volt állva meg hát bennem is volt pia) Szóval normálisan én sem csókolóztam még sosem.
Szerintem neked is érzelmi kötődésre lenne ahhoz szükséged hogy normálisan meg tudj csókolni egy lányt. A sok idiótával meg ne foglalkozz hogy 'gondolkodj el miért nem volt kapcsolatod' meg hogy 'milyen ciki'... Nagy tapasztalt emberek...
Második: "az nem gáz ha valakinek 25 évesen nem volt még kapcsolata, az már határeset ha valaki 25 évesen szűz" ?
Az talán jobb, ha valaki 25 éves kora előtt úgy dug össze-vissza, hogy közben párkapcsolata nincsen, csak szexpartnerei?
Hülyeség az egész. Ebben nincs olyan, hogy "gáz". Olyan van, hogy rossz érzés lehet neked, ha már nagyon vágynál a párkapcsolatra, és a testiségre.
Az sem biztos, hogy a 25 éves szüzek későn érők. Vannak olyan emberek, akiknek nincsen korábban szerencséje az ismerkedésben, noha semmi baj nincsen velük. Van sok ilyen ismerősöm.
tréningekre nehogy elmenj, hatalmas lehúzás sztem
könyvből ajánlom david deangelo-double your dating-et (torrenten fent van)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!