Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
álom munka vs. életem szerelme?
Teljesen ugyanaz van veletek, mint velünk a barátommal. 500 km-re lakunk egymástól, ha dolgozni fog, még távolabb leszünk. Mi TÉNYLEG komolyan akarjuk egymást, és bár még soha nem hangzott el köztünk, hogy egymással képzelünk el mindent, minden erre mutat. Mondta, hogy hétvégén, ha nem fog dolgozni, lejön hozzám oda, ahol lakom, sőt a koliban is meglátogat, ha csak teheti. Nekem lesznek szünetek, akkor én megyek hozzájuk. Soha, soha még csak fel sem merült bennünk, hogy ez akadály lenne.
Mert Ő rám várt, én Rá.
Mindig azt mondjuk: ez a legkevesebb, ami közénk állhat, megoldjuk, mert akarjuk egymást.
Sőt...én azt mondom, te nem szereted igazán ezt a lányt...mert akkor nem tettél volna fel ilyen kérdést hogy munka vagy szerelem...akkor fel se merülne benned, hogy bármiért választani kéne..
Az igaz szerelem, amikor úgy érzed, hogy igen, Ő az, Ő kell nekem, megtaláltam, olyan, hogy el se bírod képzelni, hogy nélküle élj. Ha ilyen felmerül benned, hogy választanod kell, az régen rossz.
Tőlem a barátom csak annyit kérdezett, hogy ki fogok-e tartani...mert ő igen. Csak legyünk túl ezen a 4 éven. Ő így áll hozzá. Hmm?
20/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!