Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » álom munka vs. életem szerelme?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

álom munka vs. életem szerelme?

Figyelt kérdés
ti mit választanátok? azt munkát amire egész életembe vágytam, vagy azt a lányt aki nélkül nem tudnék élni. a munka távol van, a lány nem tud mozdulni mostani helyéről..
2011. máj. 14. 19:26
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Hát ha a lány nélkül nem lehet élni, akkor csak azt választanám, mivel hiába van munkám ha meghalok.
2011. máj. 14. 19:28
 2/11 anonim ***** válasza:
Életem szerelmét választanám. Semmilyen munka nem ér annyit.
2011. máj. 14. 19:28
 3/11 anonim ***** válasza:
A párom a munkát választotta, de így is együtt vagyunk, csak távkapcsolatban, évi 1 hét személyes találkozással, de mindennapos skypon történő beszélgetéssel. Még kb. 6 évig így is lesz, mire fontolgatja a visszatérést az országba 3000 km-ről. Tehát mindkettőt megkaphatod, ha elég erős hozzá a kapcsolatotok. 29N
2011. máj. 14. 19:31
 4/11 anonim ***** válasza:
Nem biztos, hogy választás kérdése. A problémák azért vannak, hogy megoldjuk őket!
2011. máj. 14. 19:34
 5/11 anonim ***** válasza:
Ha igazán annyira fontos a lány, akkor hazajársz hozzá 2 hetente...havonta...mikor hogy.
2011. máj. 14. 19:38
 6/11 anonim ***** válasza:
Egyértelmű hogy az álom munka, a szerelem elmúlik,és lehet hogy soha sem lesz még egy ilyen lehetőséged.
2011. máj. 14. 19:45
 7/11 anonim ***** válasza:
korod? munka? a lány viszont szeret?
2011. máj. 14. 20:23
 8/11 anonim ***** válasza:
AZ álommeló. A mai világban nagyon kevés olyan ember van, aki tényleg nagyon szereti azt, ami a munkája. Csajok pedig jönnek és mennek. Mi az, hogy nem tud mozdulni a mostani helyéről. Fogadjunk, ha fordított lenne a helyzet - ő kapná meg álmai állását - akkor a elvárná, hogy vele menj, mert szereted.
2011. máj. 14. 22:39
 9/11 A kérdező kommentje:
a lány szeret, és fősikola miatt nem tud mozdulni, csak itt van ilyen szak, a munka pedig jó pár megyével arrébb van, hétévégén pedig ő is hazamegy a családjához, általában én is. nehéz lenne megoldani a találkozást, bármennyire is tudom h senki sem szeretett még így, és én sem senki így
2011. máj. 15. 01:02
 10/11 anonim ***** válasza:

Teljesen ugyanaz van veletek, mint velünk a barátommal. 500 km-re lakunk egymástól, ha dolgozni fog, még távolabb leszünk. Mi TÉNYLEG komolyan akarjuk egymást, és bár még soha nem hangzott el köztünk, hogy egymással képzelünk el mindent, minden erre mutat. Mondta, hogy hétvégén, ha nem fog dolgozni, lejön hozzám oda, ahol lakom, sőt a koliban is meglátogat, ha csak teheti. Nekem lesznek szünetek, akkor én megyek hozzájuk. Soha, soha még csak fel sem merült bennünk, hogy ez akadály lenne.

Mert Ő rám várt, én Rá.

Mindig azt mondjuk: ez a legkevesebb, ami közénk állhat, megoldjuk, mert akarjuk egymást.

Sőt...én azt mondom, te nem szereted igazán ezt a lányt...mert akkor nem tettél volna fel ilyen kérdést hogy munka vagy szerelem...akkor fel se merülne benned, hogy bármiért választani kéne..

Az igaz szerelem, amikor úgy érzed, hogy igen, Ő az, Ő kell nekem, megtaláltam, olyan, hogy el se bírod képzelni, hogy nélküle élj. Ha ilyen felmerül benned, hogy választanod kell, az régen rossz.

Tőlem a barátom csak annyit kérdezett, hogy ki fogok-e tartani...mert ő igen. Csak legyünk túl ezen a 4 éven. Ő így áll hozzá. Hmm?

20/l

2011. máj. 15. 14:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!