Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A barátommal tegnap szakította...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátommal tegnap szakítottam, mert elvárta, hogy főzzek, mosogassak.2 éve együtt voltunk. Mit tegyek? Többi lent! .

Figyelt kérdés

....Arra hivatkozva hogy ő 10órát dolgozik, én meg csak 4et)

Olyan helyen lakik(régi nyaraló, megsajnálták, úgy kapta) ahol nincs víz, se áram, egy kútról hordtam a vizet. Ilyen körülmények mellett alig nem tudtam normál állást találni. A szüleim nyugdíjasok de jómódúak, diplomások, inkább visszamentem hozzájuk. A barátom a bátyjával együtt játékgépfüggő a bátyját is otthagyta a felesége, utána a bátyja felakasztotta magát.(nekem azt mondták miután otthagyta a felesége utána kezdett gépezni) Nem tudom mit csináljak vele, még mindíg szeretem.

2011. máj. 14. 19:14
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%

Eleve az milyen dolog, hogy 200 ezret keres, és nem vezetteti be a vizet, áramot, elvárja, hogy egy nő ilyen putriban lakjon??? Inkább a gépbe dobálja?

Első 19. 47

2011. máj. 14. 19:49
 12/17 anonim ***** válasza:
100%

ESZEDBE NE JUSSON VISSZAMENNI HOZZÁ! Meglátod pár hónap és életed egyik legjobb döntéseként fogsz visszatekinteni arra, hogy otthagytad! Ennek a kapcsolatnak nincs jövője! Ha gépezik, akkor még 20 év múlva se lesz egy rendes lakása, és addigra csak még nagyobb cseléd leszel.

Most jön majd az érzelmi zsarolós korszak, amikor fűt-fát fog ígérni, így meg változik, úgy megváltozik, lesz rendes házatok stb. Készülj fel érzelmileg, hogy ez fog következni és ÁLLJ ELLENT! Ha most visszamész hozzá azzal elcseszed az egész életedet. Lakj a szüleidnél, keress egy új munkát és állj talpra anyagilag. Járj társoságba és keress egy új pasit, aki úgy bánik veled, AHOGY AZT MEGÉRDEMLED!

2011. máj. 14. 22:02
 13/17 napietus ***** válasza:
100%
hogy jöttél egyáltalán össze egy ilyen alakkal? réges-régen ott kellett volna hagynod, vissza ne menj hozzá! szakítsd meg vele a kapcsolatot, azt csináld vele. és éld a saját életed.
2011. máj. 14. 22:35
 14/17 A kérdező kommentje:
Abból lett elegem, hogyha nem vagyok ott még fogat se mos, csak kávét csinál. És már csak hetente zuhanyzik, az elején minden nap megtette, hogy letusolt kempig-víztározóból(igen, a kis 15literes) stb. Most rántottán él.
2011. máj. 15. 09:42
 15/17 A kérdező kommentje:
Annyira lecsökkentette az önbizalmam, hogy már nem tudtam kiállni magamért.
2011. máj. 15. 09:44
 16/17 A kérdező kommentje:
Abból lett a balhé, hogy az utolsó 20ezret amit adott(nyert, de aztán visszadobta) az autómra költöttem és nem rá.(azt nem adtam fel miatta) Ez lehet szemét dolog volt tőlem.
2011. máj. 15. 09:48
 17/17 napietus ***** válasza:
dehogy volt szemét dolog! de tleg ne foglalkozz most már vele. ne is érdekeljen, mi van vele, írtam már, éld a saját életed!
2011. máj. 15. 09:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!