Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátommal tegnap szakítottam, mert elvárta, hogy főzzek, mosogassak.2 éve együtt voltunk. Mit tegyek? Többi lent! .
....Arra hivatkozva hogy ő 10órát dolgozik, én meg csak 4et)
Olyan helyen lakik(régi nyaraló, megsajnálták, úgy kapta) ahol nincs víz, se áram, egy kútról hordtam a vizet. Ilyen körülmények mellett alig nem tudtam normál állást találni. A szüleim nyugdíjasok de jómódúak, diplomások, inkább visszamentem hozzájuk. A barátom a bátyjával együtt játékgépfüggő a bátyját is otthagyta a felesége, utána a bátyja felakasztotta magát.(nekem azt mondták miután otthagyta a felesége utána kezdett gépezni) Nem tudom mit csináljak vele, még mindíg szeretem.
Eleve az milyen dolog, hogy 200 ezret keres, és nem vezetteti be a vizet, áramot, elvárja, hogy egy nő ilyen putriban lakjon??? Inkább a gépbe dobálja?
Első 19. 47
ESZEDBE NE JUSSON VISSZAMENNI HOZZÁ! Meglátod pár hónap és életed egyik legjobb döntéseként fogsz visszatekinteni arra, hogy otthagytad! Ennek a kapcsolatnak nincs jövője! Ha gépezik, akkor még 20 év múlva se lesz egy rendes lakása, és addigra csak még nagyobb cseléd leszel.
Most jön majd az érzelmi zsarolós korszak, amikor fűt-fát fog ígérni, így meg változik, úgy megváltozik, lesz rendes házatok stb. Készülj fel érzelmileg, hogy ez fog következni és ÁLLJ ELLENT! Ha most visszamész hozzá azzal elcseszed az egész életedet. Lakj a szüleidnél, keress egy új munkát és állj talpra anyagilag. Járj társoságba és keress egy új pasit, aki úgy bánik veled, AHOGY AZT MEGÉRDEMLED!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!