Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Fiúk! Járnátok nagyon fehér...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Járnátok nagyon fehér bőrű lánnyal? Zavarna titeket, ha nyáron is hófehéren "villogna" mellettetek?

Figyelt kérdés
2011. máj. 14. 17:11
1 2 3 4 5
 21/41 anonim ***** válasza:
19%
fuj.undorito
2011. máj. 15. 15:40
 22/41 A kérdező kommentje:

Azért szomorú, hogy Európában már nem a fehér bőr a divat.

Még a mediterrán népeknél érthető, na, de itt, Közép-Európában? Érthetetlen, hogy a fehér bőrt szólják meg, mikor az lenne a természetes.

2011. máj. 15. 17:23
 23/41 anonim ***** válasza:
100%
most akkor mit csináljak ?? égessem agyon a bőrömet mert sokaknak nem tetszik ?????????????
2011. máj. 15. 17:42
 24/41 A kérdező kommentje:

Igen, ezt én sem akarom. Nem barnul a bőröm egyáltalán.

Maradok inkább fehér bőrű.

Rébeggen kipróbáltam egyes barnító testápolókat, de nem barnítottak semmit. Picit barnább volt a bőröm, de az első zuhanyzással le is kopott. :)

2011. máj. 15. 17:45
 25/41 anonim ***** válasza:
42%
Nem kell agyonégetni, de egyszerűen nem szép a fehér bőr, vagy csak ritkán.
2011. máj. 15. 17:51
 26/41 anonim ***** válasza:

[link]

Itt van a két véglet. Egyik sem túl szép látvány, ha nem lenne ilyen nagy feje, akkor a fehér bőrűt választanám, de így egyiket sem. :-)

2011. máj. 15. 18:05
 27/41 slidia válasza:
100%
Fel a fejjel!Azt tudtátok, hogy réges régen a nemeseknek is nagyon fehér volt a börük! Szándékosan ovták magukat a naptól! A fehér bör, amely ovott a naptol, és a szoláriumtol késöbb öregszik, és sokkal de sokkal kevesebb ránc lesz rajta! Igen is gyönyörü a fehés porcelánbör, olyan tekintélytparancsoló!
2011. máj. 16. 10:21
 28/41 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is fehér bőröm van és sötét hajam, tehát elég nagy a kontraszt, kb mint ha a Twilightból léptem volna elő, mindenki azzal jön, hogy milyen sápadt vagyok meg, hogy barnulhatnék, de a barátomnak tetszik, hogy ilyen egyedi a bőröm. Ha ápolt és szép bőre van valakinek, akkor sztem mind1 milyen színű.

L/18

2011. máj. 17. 14:19
 29/41 A kérdező kommentje:

Köszi! :)

Én is ilyen vagyok, a hajam sötétbarna, a bőröm, mint a hó. :D

2011. máj. 17. 14:23
 30/41 anonim ***** válasza:

Én fehér bőrű vok,szemem kék (természetesen) eredetileg nagyon szőke, ami idővel sötét szőke lett, festettem feketére, vörösre, most ezüst szőke. Eddig nekem még csak a lányok mondták h szolizzak, a fiúk buknak rám :D

Szóval nem a bőr és nem is hajszín számít, hanem h szeresd megad. Én imádok fehér lenni és kacagok a sok szenvedésen amit egyesek annak érdekében állnak ki h "szép" műbarnák legyenek a szoliban. Amennyit arra költenek h természetellenesen nézzenek ki, azt én ruhákra költöm.

Szóval a lényeg: az önbizalom, ha azt sugárzod magadból, h nincs is szebb a fehér bőrnél, elhiszik az emberek. Na jó kivéve a nővérem :D

2011. máj. 17. 14:33
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!