Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Járnátok nagyon fehér bőrű lánnyal? Zavarna titeket, ha nyáron is hófehéren "villogna" mellettetek?
Azért szomorú, hogy Európában már nem a fehér bőr a divat.
Még a mediterrán népeknél érthető, na, de itt, Közép-Európában? Érthetetlen, hogy a fehér bőrt szólják meg, mikor az lenne a természetes.
Igen, ezt én sem akarom. Nem barnul a bőröm egyáltalán.
Maradok inkább fehér bőrű.
Rébeggen kipróbáltam egyes barnító testápolókat, de nem barnítottak semmit. Picit barnább volt a bőröm, de az első zuhanyzással le is kopott. :)
Itt van a két véglet. Egyik sem túl szép látvány, ha nem lenne ilyen nagy feje, akkor a fehér bőrűt választanám, de így egyiket sem. :-)
Nekem is fehér bőröm van és sötét hajam, tehát elég nagy a kontraszt, kb mint ha a Twilightból léptem volna elő, mindenki azzal jön, hogy milyen sápadt vagyok meg, hogy barnulhatnék, de a barátomnak tetszik, hogy ilyen egyedi a bőröm. Ha ápolt és szép bőre van valakinek, akkor sztem mind1 milyen színű.
L/18
Köszi! :)
Én is ilyen vagyok, a hajam sötétbarna, a bőröm, mint a hó. :D
Én fehér bőrű vok,szemem kék (természetesen) eredetileg nagyon szőke, ami idővel sötét szőke lett, festettem feketére, vörösre, most ezüst szőke. Eddig nekem még csak a lányok mondták h szolizzak, a fiúk buknak rám :D
Szóval nem a bőr és nem is hajszín számít, hanem h szeresd megad. Én imádok fehér lenni és kacagok a sok szenvedésen amit egyesek annak érdekében állnak ki h "szép" műbarnák legyenek a szoliban. Amennyit arra költenek h természetellenesen nézzenek ki, azt én ruhákra költöm.
Szóval a lényeg: az önbizalom, ha azt sugárzod magadból, h nincs is szebb a fehér bőrnél, elhiszik az emberek. Na jó kivéve a nővérem :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!