Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Járnátok nagyon fehér bőrű lánnyal? Zavarna titeket, ha nyáron is hófehéren "villogna" mellettetek?
Figyelt kérdés
2011. máj. 14. 17:11
12/41 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek a véleményét! :)
Ez azért megnyugtató, hogy sokan szeretik a fehér bőrűeket. Hátha ezek után már több önbizalmam lesz! :)
2011. máj. 14. 18:14
13/41 anonim válasza:
Kérünk képet, hogy lássuk mennyire is vagy fehér! :-)
14/41 anonim válasza:
a legtöbb pasi inkább a barnábbakat kedveli.
Én ezt vettem észre:(
Nekem is mondták már, hogy szolizhatnék
15/41 anonim válasza:
nagyon fehér bőr
sötét haj
sötétbarna szemű vagyok
lány ismerőseim azzal csesztetnek hogy nem akarsz barnulni ?? hát nagyon nem akarok mert eléggé érzékeny a bőröm, kösz ezt kihagyom.. jajj és szolárium.. ??? -.-"
szóval másokat nagyon idegesít a fehér bőröm, én meg nagyon szeretem mert legalább kitűnök valamivel a tömegből. :D
16/41 anonim válasza:
Nagyon vonzóak a fehér bőrű lányok :)
Csak a napot nem bírják :(
17/41 anonim válasza:
Nem a bőrszín dönt nő választásnál. Ha valakinél igen, akkor nem is érdemes vele szóba állni.
18/41 anonim válasza:
egy kérdésem lenne inkább mint válaszom...
hány éves vagy??? majd fel nősz olvasd el mit is kérdeztél?
19/41 anonim válasza:
Én nem szeretem a nagyon fehér bőrű lányokat, úgyhogy Én tuti nem, de tudom, hogy vannak akiknek ez a gyengéje! :)
20/41 anonim válasza:
Nekem kifejezetten nem jönnek be a sötétebb bőrű lányok, az pl nagyon zavar, ha szolizott. Csak a fehér bőrűek tetszenek. Szőke/vörös/barna egyenes hajjal. Bár én eléggé ellentétes gondolkodású vagyok a környezetemmel, akik nagy része pop-rajongó divatmajom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!