Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Pasik! VAn esélye nálatok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pasik! VAn esélye nálatok mondjuk egy elvált, gyermekes nőnek?

Figyelt kérdés
30 év körül...
2011. máj. 14. 14:56
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
tudom, hogy sokan vannak,akik igy gondolkodnak, mint Te, ezért tettem fel a kérdést, mert azt akartam tudni,van-e olyan,akinél van esély...
2011. máj. 14. 16:31
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

Nem ezt mondtam, hogy NINCS! Azt mondtam, hogy minimális.

Alapból, csak azért mert már van gyereke nem zárom ki. De nehezebb helyzetben van nálam, mint egy olyan akinek még nincs.

Két nő közül (gyerekes – gyermektelen) nyílván azt választanám, amelyik jobban tetszik, amelyik bejön, amelyik csinos, amelyik szeret, amelyik normális, még ha ez a gyermekes is. Nem pedig a gyermektelent.

Biztos vannak gyönyörű, csodálatos gyermekes nők is, akiknek én se tudnék ellenállni.

2011. máj. 14. 16:37
 13/14 anonim ***** válasza:
74%

Ezért lett volna jobb, ha visszaolvasol kicsit a kérdés feltevése előtt. Ugyanis pont ez volt a kérdés, és jó válaszok születtek.

Nem írta ki neked, mikor feltetted?

Amúgy: ELVILEG nem lenne semmi gond.

Csakhogy egy gyerekes anyának első a gyerek... utána jön a gyerek, majd a gyerek. A vége felé még jön a gyerek... majd ESETLEG jöhet a párja is. Ha még egyáltalán ellát ilyen messzire.

No, ez így azért erősen problémás.

2011. máj. 14. 16:59
 14/14 A kérdező kommentje:

olyan gyorsan követi egyik kkérdés a másikat, hogy nagyon vissza kéne olvasom, szerintem. Nem írta ki, lehet azért, mert másik kategóriában kérdezték.

De azért kaptam válaszokat, köszi mindenkinek! Azért még írhattok!

2011. máj. 14. 17:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!