Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha még soha nem volt barátnőm,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha még soha nem volt barátnőm, az azt jelenti nagyon csúnya vagyok?

Figyelt kérdés
25 éves
2011. máj. 14. 12:49
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
egyébként gumiról nem a nőnek kell gondoskodni? az ő érdeke, hogy ne essen teherbe
2011. máj. 14. 13:25
 12/22 anonim ***** válasza:
100%

Ha meg akarod dugni,jobb ha nálad van a gumi.

Az antibébi a nő dolga,a gumi a pasié.

Itt a felfogással lesz a gond már látom.

( majd a csaj hoz gumit , majd a csaj odajön és leszólít , majd a csaj bemutatkozik.....) Így nem csodálom ha nem volt még barátnőd.

Félénk vagy???

Dobj be egy felest + 1-2 sört és irány az éjszaka.

2011. máj. 14. 13:30
 13/22 anonim ***** válasza:
100%

A kérdező kommentje:

egyébként gumiról nem a nőnek kell gondoskodni? az ő érdeke, hogy ne essen teherbe

A Te érdeked,hogy lefeküdjön veled,tehát jobban jársz ha Nálad van a gumi.

2011. máj. 14. 13:31
 14/22 donmogyoróscsirke ***** válasza:
Nem biztos hogy csúnya vagy csak egyszerüen nem gyártottak még olyan nőt aki a te tipusodra bukna
2011. máj. 14. 13:58
 15/22 anonim ***** válasza:

Ez van nálam is,a lányok állandóan kérdezgetik hogy miért nincsen barátnőm...hát azért mert antiszoc vagyok :D

De amúgy helyes ;) 18/F

2011. máj. 14. 14:14
 16/22 anonim ***** válasza:

Egyszerüen csak nem túl eszes a kérdező, az is baj lehet.

Így gondolja, hogy nem kell neki óvszer, mert arról gondoskodjon a csaj :( 25 évesen ennyire sóher vagy, azt lehetne hinni, hogy mindent megteszel, hogy összejöjjön a lánnyal, de ha már egy ilyen alap dolgon nem tudsz elmenni, hogy jó ha neked van gumid, mit vársz?

+ lehet rossz a lehelleted, menj el fogorvoshoz és tömesd be a szuvas vagy lyukas fogaidat.

2011. máj. 14. 14:57
 17/22 anonim ***** válasza:
49%
Látom, a válaszolók többsége meg se érti, amit a kérdező írt (ti. h odamegy a lányokhoz, csak lekoptatják). Sajnos a lányoknak csak a külső számít, így ha nem nézel ki jól, semmi esélyed. Egyébként nekem van itthon gumim, de az lesz a vége, h lejár a szavatossága, mert én is ronda vagyok, és így senkivel se lesz rá szükség.
2011. máj. 14. 15:18
 18/22 A kérdező kommentje:

Prostihoz se én viszek gumit, hanem ott van nála, mivel az ő érdeke.

Fogaim rendben vannak, fél évente járok fogdokihoz, múltkor tömtek :)

2011. máj. 14. 15:25
 19/22 anonim ***** válasza:
ha a prostikhoz hasonlítod a potenciális barátnőidet akkor meg is érdemled, h nincs csajod
2011. máj. 14. 16:24
 20/22 anonim ***** válasza:

ha ennyi idősen még nem volt csajod, akkor nem (csak) a külsődön kell változtatnod.

bocsi,h ezt kell mondanom!

NAgyon sok "ronda" pasit ismerek,akiknek egymás után vannak női, és nem baromi gazdag,kocsija sincs.

Nekem sem feltétel a jó külső, sok pénz, csak hogy hasonló legyen az érdeklődése,értékrendje, mint nekem.Meg tegyen meg mindent, hogy a lehető legrendezettebben nézzen ki. A gumi-dologhoz: az a fiú dolga,hogy biztosítsa, a lányé a fog.gátló-mint már irták.

Szerintem a lányokhoz való hozzáállásodon kell változtatni.

2011. máj. 14. 17:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!