Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha még soha nem volt barátnőm, az azt jelenti nagyon csúnya vagyok?
Ha meg akarod dugni,jobb ha nálad van a gumi.
Az antibébi a nő dolga,a gumi a pasié.
Itt a felfogással lesz a gond már látom.
( majd a csaj hoz gumit , majd a csaj odajön és leszólít , majd a csaj bemutatkozik.....) Így nem csodálom ha nem volt még barátnőd.
Félénk vagy???
Dobj be egy felest + 1-2 sört és irány az éjszaka.
A kérdező kommentje:
egyébként gumiról nem a nőnek kell gondoskodni? az ő érdeke, hogy ne essen teherbe
A Te érdeked,hogy lefeküdjön veled,tehát jobban jársz ha Nálad van a gumi.
Ez van nálam is,a lányok állandóan kérdezgetik hogy miért nincsen barátnőm...hát azért mert antiszoc vagyok :D
De amúgy helyes ;) 18/F
Egyszerüen csak nem túl eszes a kérdező, az is baj lehet.
Így gondolja, hogy nem kell neki óvszer, mert arról gondoskodjon a csaj :( 25 évesen ennyire sóher vagy, azt lehetne hinni, hogy mindent megteszel, hogy összejöjjön a lánnyal, de ha már egy ilyen alap dolgon nem tudsz elmenni, hogy jó ha neked van gumid, mit vársz?
+ lehet rossz a lehelleted, menj el fogorvoshoz és tömesd be a szuvas vagy lyukas fogaidat.
Prostihoz se én viszek gumit, hanem ott van nála, mivel az ő érdeke.
Fogaim rendben vannak, fél évente járok fogdokihoz, múltkor tömtek :)
ha ennyi idősen még nem volt csajod, akkor nem (csak) a külsődön kell változtatnod.
bocsi,h ezt kell mondanom!
NAgyon sok "ronda" pasit ismerek,akiknek egymás után vannak női, és nem baromi gazdag,kocsija sincs.
Nekem sem feltétel a jó külső, sok pénz, csak hogy hasonló legyen az érdeklődése,értékrendje, mint nekem.Meg tegyen meg mindent, hogy a lehető legrendezettebben nézzen ki. A gumi-dologhoz: az a fiú dolga,hogy biztosítsa, a lányé a fog.gátló-mint már irták.
Szerintem a lányokhoz való hozzáállásodon kell változtatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!