Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » 20. szülinapjára 20 szál...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

20. szülinapjára 20 szál rózsa? Jó ötlet?

Figyelt kérdés

Barátnőmnek jövő héten lesz a 20. szülinapja és szeretnám meglepni 20 szál vörös rózsával. Azt hallottam viszont, hogy nem illik páros számú virágot adni ez igaz?

És egyébként mi a véleményetek erről az ajándékról, mit adjak még mellé szerintetek? A másik problema hogy neten 25000ért lehet rendelni ilyen csokrokat boltban ugye olcsóbb?

2009. márc. 11. 23:58
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
59%

Nekem van jobb öltltem aminek jobban örülne a kiscsaj, vegyél egy doboz viagrát és beszélgesd át vele az estét.

Hidd el jobb lesz mint bármi más, a nők úgyis imádnak sokáig kefélni. De ha te nem tudod hogy a barátnőd mit akar, ott már komoly baj van, egyáltalán ismered a nődet?

2009. márc. 12. 12:14
 12/14 A kérdező kommentje:

műrózsás válaszolónak (00:18) : király ötleteid vannak! :D Lehet h ez lesz, v lehet egy kisebb csokrot kap, meg mellé vmi kis ékszert ilyesmit...

Mivel ők vidékről költöztek Pestre félek h ezeket a babonákat ő és a családja még tartják, és kissé furán néznének rám.

2009. márc. 14. 17:32
 13/14 A kérdező kommentje:
Utolsó válaszolónak: eltaláltad, nem ismerem még annyira mivel csak pár hónapja járunk. Azt viszont már most tudom h nagyon fontos nekem. Az ajándékvásárlás meg azért nehézkes kissé mer nincsenek "mániái", kedvenc sorozata v együttese ilyesmi. Viszont nagyon romantikus alkat.
2009. márc. 14. 17:39
 14/14 anonim ***** válasza:
Régi a bejegyzés, de hátha más is ide téved... (mint én)!!! A PROTOKOLL az protokoll, és nem babona, hanem ált. valamilyen kialakult szokás az alapja. Én már úgy tanultam, hogy 10 szál felett nem számít, hogy páros-e vagy páratlan, ezt jobb, ha mindenki megjegyzi, 10 alatt csak páratlan számú virágból álló csokrot illik adni. Régen valóban csak páratlant illett (a páros állítólag a szeretőket illette meg.. hogy ez hol-melyik korszakban volt, már más kérdés, ha egyáltalán igaz, na és hogy mit értünk szeretők alatt, azt meg megint kétféleképpen lehet értelmezni).
2013. márc. 6. 10:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!