Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » 20. szülinapjára 20 szál...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

20. szülinapjára 20 szál rózsa? Jó ötlet?

Figyelt kérdés

Barátnőmnek jövő héten lesz a 20. szülinapja és szeretnám meglepni 20 szál vörös rózsával. Azt hallottam viszont, hogy nem illik páros számú virágot adni ez igaz?

És egyébként mi a véleményetek erről az ajándékról, mit adjak még mellé szerintetek? A másik problema hogy neten 25000ért lehet rendelni ilyen csokrokat boltban ugye olcsóbb?

2009. márc. 11. 23:58
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
65%
Szia! A páros számú rózsa nem jó otlet! Inkább vegyél neki egy csokrot vagy egy szálat, de semmiképp ne legyen páros! Esetleg a virágosban tetessél bele egy 20-as számot!
2009. márc. 12. 00:08
 2/14 anonim válasza:
79%

Az ötlet szerintem jó:) Erről a páros számos dologról nem tudok.

Az ár ..hát én most vettem 6szálas csokrot bnőmnek (félreértés ne legyen nem 6 éves :P ) 450Ft/szál+ az extra zöldek... gyönyörű lett sztem ( igaz én vidéken lakom ,de városban sem lehet különb az ár )

2009. márc. 12. 00:09
 3/14 anonim ***** válasza:
79%
Paros szamu viragot elo embernek nem szabad ,nem szoktak venni. majd jovore! 21 szep szam
2009. márc. 12. 00:11
 4/14 anonim válasza:
100%

2. voltam

találtam olvasnivalót :) alsó felében van a páros páratlan kérdésre magyarázat.

[link]

2009. márc. 12. 00:12
 5/14 anonim ***** válasza:
85%

Adj neki 19 szálat, plusz egy műrózsát. Add oda neki azzal a szöveggel, hogy "szeretni foglak amíg az utolsó szál rózsa el nem hervad". De a kiborulás elkerülése végett egy kis üdvözlőkártyára írd rá, hogy "Az utolsó szál művirág. Boldog szülinapot!" Vagy valami ilyesmit. :)) Sokkolódni fog, de aztán tutira meghatódik és a nyakadba ugrik. :)

És így talán az sem olyan nagy gáz, hogy páros, mert végülis a huszadik nem igazi. :)

2009. márc. 12. 00:18
 6/14 anonim ***** válasza:
100%

Anno a nagymamámék úgy tanították, (és az anyósom szerint is ezt modnja a protokoll), hogy csak páratlan számú virág lehet az ajándéknak szánt csokorban (kivéve a szülinapi virágcsokrokat, ahol az évek száma megegyezik a virágszálak számával, függetlenül attól, hogy páros-e vagy páratlan)

itt van benne h ha szülinap,akkor mindegy h páros-e vagy nem!

2009. márc. 12. 01:08
 7/14 anonim ***** válasza:
100%

Én jobban örülnék mondjuk egy 3 szál rózsából álló kisebb csokornak. Sajnos nagyon tudom sajnálni a virágért a pénzt, mert valóban gyönyörű, de meddig tart a szépsége 2-3 napig? Amit virágra szánsz, mert azért 25.000.- Ft nem kis összeg inkább vegyél valami szép maradandó ajándékot, ami örök emlék. Persze legyen virág, de elég egy pár szál is.

27/nő

2009. márc. 12. 07:02
 8/14 anonim ***** válasza:
73%
Fantasztikus ajándék, (mondjuk sajnálom azt a sok levágott virágot) ez a páros-páratlan dolog meg csak babona. Feketemacska és társai, ne foglalkozz ilyenekkel. OH vajon mi történhet ha páros a rózsa? Talán nem jön fel a hold, vagy szerencsétlen leszel 4 évig, vagy akármi. Ekkora baromságot!!! Szavazzatok le, nem bánom, de a babona az csak babona. Nem kell másnak tanácsolni a saját kicsinyes félelmeteket
2009. márc. 12. 07:08
 9/14 anonim ***** válasza:
64%
Ilyesmi esetben én 20 szál másfajta virágot, és középre egy szál vörös rózsát köttetnék. 20 a szülinapjára, egy pedig ami a szerelmedet fejezi ki. Vagy vársz egy évet, és akkor mind lehet vörös :)
2009. márc. 12. 07:27
 10/14 anonim ***** válasza:
92%
Szerintem ne csokorba add neki, hanem fektesd őket szálanként az ágyára :) ! Egybe párost nem szoktak adni, meg ugy nem is oylan kreatív :) !
2009. márc. 12. 11:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!