Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
20. szülinapjára 20 szál rózsa? Jó ötlet?
Barátnőmnek jövő héten lesz a 20. szülinapja és szeretnám meglepni 20 szál vörös rózsával. Azt hallottam viszont, hogy nem illik páros számú virágot adni ez igaz?
És egyébként mi a véleményetek erről az ajándékról, mit adjak még mellé szerintetek? A másik problema hogy neten 25000ért lehet rendelni ilyen csokrokat boltban ugye olcsóbb?
Az ötlet szerintem jó:) Erről a páros számos dologról nem tudok.
Az ár ..hát én most vettem 6szálas csokrot bnőmnek (félreértés ne legyen nem 6 éves :P ) 450Ft/szál+ az extra zöldek... gyönyörű lett sztem ( igaz én vidéken lakom ,de városban sem lehet különb az ár )
Adj neki 19 szálat, plusz egy műrózsát. Add oda neki azzal a szöveggel, hogy "szeretni foglak amíg az utolsó szál rózsa el nem hervad". De a kiborulás elkerülése végett egy kis üdvözlőkártyára írd rá, hogy "Az utolsó szál művirág. Boldog szülinapot!" Vagy valami ilyesmit. :)) Sokkolódni fog, de aztán tutira meghatódik és a nyakadba ugrik. :)
És így talán az sem olyan nagy gáz, hogy páros, mert végülis a huszadik nem igazi. :)
Anno a nagymamámék úgy tanították, (és az anyósom szerint is ezt modnja a protokoll), hogy csak páratlan számú virág lehet az ajándéknak szánt csokorban (kivéve a szülinapi virágcsokrokat, ahol az évek száma megegyezik a virágszálak számával, függetlenül attól, hogy páros-e vagy páratlan)
itt van benne h ha szülinap,akkor mindegy h páros-e vagy nem!
Én jobban örülnék mondjuk egy 3 szál rózsából álló kisebb csokornak. Sajnos nagyon tudom sajnálni a virágért a pénzt, mert valóban gyönyörű, de meddig tart a szépsége 2-3 napig? Amit virágra szánsz, mert azért 25.000.- Ft nem kis összeg inkább vegyél valami szép maradandó ajándékot, ami örök emlék. Persze legyen virág, de elég egy pár szál is.
27/nő
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!