Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
17 évvel idősebb pasi. Higyjek neki?
Figyelt kérdés
Kétszer annyi idős, mint én. Azt mondja, mindennél jobban szeret, és mindent megtenne értem. És ez a "titokbatartósdi" is izgalmas. Nagyon szeretem, de nem tudom, hogy elhiggyem e mindezt, vagy csak arra kellek neki...2009. márc. 11. 20:45
11/17 tade válasza:
Szia. Az en parom is 34 eves, de en 24 vagyok. Eleinte nekunk is azt mondtak, hogy nem sokaig fog tartani, raadasul o kulfoldi is. Azota eltelt 5 ev, egyutt elunk es nagyon imadjuk egymast. En azt vallom, hogy nem az szamit hany evesek vagytok, hanem, hogy mit vartok el egymastol. Bar 17 ev nekem is soknak tunik.
12/17 anonim válasza:
A korkülönbség is sok, de szerintem a fő gond inkább ezzel a "titokbatartósdival" van. Ennyire szeret, hogy felvállani sem mer? Mér van az az érzésem, hogy nős a pasi?
13/17 anonim válasza:
Sziasztok!
Úgy gondolom hogy akiről szó van tudja mit mondjon neked, hogy hagyd magad elcsábítani. Hosszú távon nem fog működni. Jobb minnél előbb véget vetni ennek.
Sok szerencsét!
14/17 anonim válasza:
látom mindenki megpróbál lebeszélni!
Szerintem ha szeretitek egymást,és független a pasi,miért ne működhetne.Mint írtam a párom 16 évvel fiatalabb nálam,és 7 éve tart a szerelmünk.Ugyan ugy lángol,mint az elején.Csak nálunk forditott a helyzet:)
15/17 anonim válasza:
Én bizonyos vagyok abban, hogy azért van a titkolózás, mert a lány még nem töltötte be a 18. életévét. Én is jártam ilyen cipőben, pontosan 17 év volt köztünk is. Ment egy ideig, de aztán már teher volt. Nekem az a véleményem, hogy nem éri meg, tizenévesen egy 17 évvel idősebb férfinak lekötelezned magad, mert neked még hátra van a ÉLET! Nem lehet ő az, aki neked kell. Talán most azt hiszed, és majd nagyon fog fájni a csalódás...
16/17 anonim válasza:
Szia! 16 voltam mikor össze jöttem a nálam 15 évvel idősebb párommal.most 18 vagyok és még mindíg együtt vagyunk nagyon szeretem és ő is engem, meg kérte a kezem és hozzá megyek. Szerintem működhet a kapcsolat ha a csaj érett a férfi meg fiatalos. A mi kapcsolatunk is ezért működik. Szóval legyetek boldogok, és kívánom,hogy működjön.
17/17 anonim válasza:
ha igazán ismered akkor erre a kérdésre tudod a választ egyébként nekem 17 évvel idősebb pasim van és nagyon jól megvagyunk együtt nekem semmilyen kételyem nem volt még vele szemben. A titokbatartósdit is nagyon jól ismerem .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!