Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
17 évvel idősebb pasi. Higyjek neki?
csak örül neki h ennyi idős nője lehet. bár az ilyen korkül sztem beteges, ha nem talál senkit a saját korosztályából.
Le lehet pontozni, ez csak vélemény, nem a kérdező élete.
Én sem voltam sokkal fiatalabb,mikor egy 2* olyan idős pasi megkörnyékezett.Ő azt akarta velem bizonyítani,hogy ő még mindig olyan jó pasi,hogy egy ilyen kis fruska is bomlik érte.
Tapasztalatból mondom,hogy egy 34 éves pasi és egy 17 éves lány között akkora generációs szakadék van,amit nagyon nehéz áthidalni.
Még valami!Téged szeret, vagy csak a fiatalságodat?
ne hari 20:55-ös,de miért lenne egy 34 éves pasi "öreg" ?
szerintem a szerelem nem korfüggő
Ugye te sem hiszed el, hogy ebből igazi szerelem és kapcsolat is kialakulhat. Mármint az esetek többségében... mondjuk 99%-ában. Ha annyira természetes akkor miért kellene titokban tartani?
Csak arra kellesz neki. Viszont ha neked ez így jó...
25/f
Szija!Erre a kérdésre saját tapasztalatom alapján tudnék válaszolni! Legelső szerelmem pontosan 20 évvel volt idősebb nálam!erre mondanák sokan h apakomplexusom van.. HÁt nincs!És a pasi sem csak "azt" akarta. Bár én sem hittem h igazán szeret. Titkos kapcsolat volt a miénk is! nagyon tetszett a helyzet, nagyon szerettem, mégis szakítottam vele. A szakítás oka az volt, hogy rettegett attól h elhagyom egy fiatalabbért... És az őrületbe kergetett a féltékenykedéseivel... S hogy mennyire szeretett? Három év telt el azóta, a elmondásai és tettei alapján ugyanúgy szeret, mint akkor régen... Persze ez csak egy történet a sokból.
Ui: Én sem értem meg magam a saját korosztályommal, ettől még nem vok beteg. Ahogy ő sem volt az! hülye felfogás de ez is egy vélemény, amit természetesen tiszteletben kell tartani!
Ne hari 20:59-es, de nem a szerelem a korfüggő, hanem a generációs szakadék.
El tudod képzelni, amikor majd a lány jön a suliból elmondja, hogy most pont dolgozatot írtak és jó lett a faszi meg megdicséri aztán ő is elmondja, mi volt a melóhelyen és a kimutatásokkal is egyébként stb...
Már magától a gondolattól hányingerem van, hogy egy 17 éves lányt reszel egy 34 éves faszi...
25/f
Szerintem is sok az a korkülönbség...én is voltam hasonló helyzetben: egy 40es nőbe zúgtam bele,ő is szeretett,de nem válalltam fel,pedig eszméletlenül jól nézett ki és nagyon jók voltak a belső tulajdonságai is. Lehet pár évig ellettünk volna,de amikor ő már 50 lenne én még mindig fiatal lennék...sztem egy ilyen kapcsolat örökké nem tarthat. Viszont a mostani barátnőm 8 évvel fiatalabb tőlem,és nálunk tényleg az van,h ő középsulis,én dolgozok,de nem ez a téma nálunk (ez az előző hozzászólónak).
24/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!