Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Honnan tudhatom meg azt hogy egy fiú csak azt akarja?

Mi van ebben olyan furcsa? Teljesen normális, ha valaki nyíltan csak szexet akar a másiktól és nem többet. Mi ezzel a gond?
Ahogy egyik haverom mondta, max egyszer hajlandó találkozni a csajjal, hogy úgymond megnézzék egymást, a második randit már az ágyban akarja, vagy elmehet a pi ...ba.
És az a helyzet, hogy évek óta ezt ő így is csinálja, mert megteheti, klassz amolyan sportman srác és döglenek utána a csajok, szóval ott kicsit fordított a helyzet, neki nem sokat kell udvarolnia egy lányért, de nem rossz ez így sztem ... Hát két napot még nem futott egyikért sem, az biztos ... :-) de sztem azért jó ez így, mert ugyanakkor meg annyi képmutató lány van, hogy hihetetlen, másra se vágynak folyamatosan, de azért el kell játszani a szendeszüzikét persze, hogy "engem nem lehet olyan könnyen megkapni" - hát tudja fene, meglepődne az ilyen, ha a srác válaszolná, hogy "nem is akarlak megkapni", aztán amikor a 10-ediktől hallja ezt, akkro csak észhez tér.

20:07-nek-
sztem teljesen jó húzás volt ez a sráctól ... ha a csjszi egy évig szivatja, ez a legkevesebb ami járt neki, én ugyanezt tettem volna, bár mondjuk én biztos nem vártam volna egy évet egy ilyen hülye szöveggel és raktam volna ki aszűrét úgy, hogy csak úgy nyekken

Utolsó válaszadónak:
Sorry... én ezt félreolvastam. A csaj várakoztatta a faszit, a faszi meg az dugás után lepattintotta a csajt.
Ja így értem. Azt hittem a csaj, pattintotta le a faszit...
Hát igen lányok így járnak azok akik sokáig várakoztatnak egy srácot.
25/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!